• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
E

el pibe

Guest
Točno "nermine" postoji zapis da su se davno vodili ratovi na teritoriju Međimurja između dva klana.Klanovi Mac a 'Macinec i McGrabrovnik.Nisu se mogli dogovoriti o cijeni krumpira.Klan Mac a' Macinec je protjeran iz Međimurja i naselili su prostore današnje Škotske:icon_wink::icon_rofl:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Šta je dečkovi, opet međimurke nisu dobre?
U životu svvakog muškarca bi morala biti samo jedna želja - oženiti se za međimurku. :icon_e_wink:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nisem upoznal puno Međimurki , ako Lopatinec spada u Međimurje dvije Lopatinčanke su bile mrak cure :icon_super::icon_super:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A ja sam sjajna cura - sjajna za oslijepit.:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

Bosanče, ne moraš se ubit, ti si ionako već mrtav, samo ti to još ne znaš.
Dok te vlovim.
2378995641.gif

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Sveta nedelja,malo se otišlo protegnuti noge do sajma u Gudovcu,sve je isto jedino punooooo manje jakih izlagača,valjda im je dosta guljenja novčanika od uprave sajma.Malo se popričalo sa forumašem Vargasom i Tomo 522,zaključak je standardan,tko god ima viška novaca,neka slobodno uloži u poljoprivredu i više ne bude imao novca i briga oko njega:icon_hang::icon_hang:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Slavimo rođenje trečeg unuka.....nek je živ i zdrav i nek se ne bavi poljoprivredom:icon_kidra::cool2::drink::drink::icon_pidu::icon_eyes:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
E pa labavi,prvo čestitke kćeri koja se porodila,neka unuk bude zdrav i prav,cijela obitelj neka se proveseli,djed neka uživa dok su djeca mala,:icon_jook::icon_jook::icon_jook:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Labavi za ovu uvredu 2 radlera bilježim na tvoj račun,ja sa svojih 2 megapiksela još radim super dobru sliku,a ti budeš uživao dok počistiš što je ekipa nasula,šteta što nisam imao adekvatan prijevoz ,jedna guma od kombajna čeka žrtvu:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Labavi za ovu uvredu 2 radlera bilježim na tvoj račun,ja sa svojih 2 megapiksela još radim super dobru sliku,a ti budeš uživao dok počistiš što je ekipa nasula,šteta što nisam imao adekvatan prijevoz ,jedna guma od kombajna čeka žrtvu:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

jbga ti,pa šta ne stade sekundu......a za čiščenje,jesi vidio gamadi šta napravi........,a ja u traktor i gas u polje.....:icon_thumright:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Deda ,cestitam reci deci sam naprej, negdi vmartu bum tretji pot,moramo mi Medjimurci inace nas budu cokoadni prevadali.

A ve da se vrnem temi,poslije posla non stop na njuskalu,telefonu jer zet kupuje veci auto.Na moj savjet i sin vozi citroena a sad i zetor ljuce C5 jer se divi i cudi koliko moj ima placa.Evo ce neki forumas prodaje C5 hdi od 2005 nadalje nek se javi.:icon_thumright:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh