• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Hvala, normalno da se treba širiti, Međimurje do crnoga mora! [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji23] [emoji23]

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
hotela, ti nis' pravi Međimurec... :D:
Vas Međimurce kajkavci ne razmeju :)

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Pa niti mi se sami med sobom nekad ne razmimo, ali posle 4 pive i japanski kužim ko materin! ;-)
Ipak sam ja z Dunjkovca, a mi trenutačno imamo dva najpoznatija japanca v Međimurju! [emoji12]

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jebes japance,mi si bumo sirijke dopeljali,ja trazim dve 35 letne sacuvane i malo rabljene al ovi vragi ih nikak ne pustaju knam v medjimurje.Nedaj bog da kara-marko pobedi te hormak ih bo se dimo natiral a cujem da je vec narucil rabljenog drota onoga spikacima.:icon_eyes::icon_eyes:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,721
Čestitam!!!!!!
Jedan međimurac više. Neka nas je, da je cijela hrvatska Međimurje, ne bi krize bilo. :biggrin:
Ha pa i jo se zbudila čim pada kiša:icon_super::wink:

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Je, je, već ga je spravel, i to hrđovoga, , a popajdoč dok ga bu metal bode mom i grojo od boti napikal na meter od jega, tak ka bode duplek groja naprovljena.

Ooooo, vidim da se moje ime spominje.Hehe....

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,482
Je, je, već ga je spravel, i to hrđovoga, , a popajdoč dok ga bu metal bode mom i grojo od boti napikal na meter od jega, tak ka bode duplek groja naprovljena.

Ooooo, vidim da se moje ime spominje.Hehe....

E kad bi se neko udostojio da ovo prevede, možda bi i znao šta je pisac htjeo reći !:(:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Međimurje malo, zemljo milena......:icon_e_wink::(giggle)::(giggle)::(giggle)::(giggle)::(giggle)::(giggle)::(giggle)::(giggle):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=8It_qfTAPLE[/YT]

Je,je.........:(party)::(party)::(party):

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
E kad bi se neko udostojio da ovo prevede, možda bi i znao šta je pisac htjeo reći !:(:
Kak to prevesti?
To ne razme ni ona(j) koji je to napisal(a). :(giggle):

E

el pibe

Guest
A teta Jo zna kaj je napisala:eek::Su vam obadva jednaki kak dinari.Treba te cmucleke deti med dve groje naj se celimbaju kak jopci.Ak se kmalu kaj ne premeni bogečka bota nam ne gine.:(A vani sprežđi i počelo je brenčati po plehu.Moram si zeti jembrelu i videti kaj se da oko toga napraviti tak nabija kak da negdo s pojngvom ruži:mad:::eek::

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ovo je da ne povjeruješ - imam jedan dan da ne moram ništa raditi ako baš ne želim, i ja ne radim ništa ako ne računam kuhanje, ajd, i došao jedan da mu prodam za sto dvadeset kuna paprika i paradajza - a mene ubi dosada.

Izlistala sam sve portale kojih sam se sjetila - ništa me nigdje ne zanima, pretražila sve stranice sa sjemenjem povrća - neodlučna šta uzeti,trenutnio jedem kuhane kestene i razmišljam kako sam predebela.:icon_scratch:

Da, i vruće mi je jer sam uključila termostat, već sam skinula gornju majcu, hvala Bogu, evo, došao muž pa isključio termostat. Inače bih bila počela skidati polako i ostalo.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Jo kad je gospodin Josip došel doma i isključil grijanje znači da se budete grijali na starinski način :icon_thumright::icon_fU: Pojam debela nije isti kod svih žena ako žena ima jače kosti mora ih pokriti više mesa to nije debelost več mišičavost :icon_idea:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Je, je.....potpuno si u pravu!!!! Zglancaj nosek! :8):
Kod mene ti to ide ovako - sa mišičima pokrijem jake kosti, a sa salcem pokrijem mišiče kaj im nebu zima, a onda na sve to nabacim kožu, i brat bratu ispadne odsamdeset kila.:icon_razz::icon_razz::icon_razz:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,721
A da se pokrijete po glavi da vas Labavi i ja skupa ne preteknemo u kilaži:icon_scratch:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh