Evo malo prije dosel z bolnice,kad imas peh imas.Naime na poslu smo delali neki krovic ,odnosno drvo na postojece salonit ploce pred ulaz.
Prvo su nas ****** srajfi jer su bili prekratki za zeljeznu konstrukciju,te je kolega moral diti v Würth po dulje.No ovi su bili predugi pa ih je trebalo odrezati,no kolega ni dózvolil segrtu z akuflexom da se nebi ostetila nova fasada,te on to po starinski s pilicom za zelezo.
Pilil je tocno ober moje cilibure i ja moral gori gledat jer smo od ispod sarafili desku i pa dne sitna spena tocno v moje desno oko.S pocetka ni zgledalo stresno no sam hrmak se malo ruljil i pocelo je zajebavati.
Disel kucnom doktoru,nit je ne pogledal veli on to ne vupa,uputnica i direkt v bolnicu.Suznu ti dolinu sam se nebrem peljati a kroz celi Graz se zajebavati s tramvajom i taxijom nije veselo,nazval kolegu Ferija i sreca da me on odpeljal.
Dosel sam fletno na red jer sam bil jedini,pucka to vun zela dela mast i veli ok morete zutra delati,niti mi ne zamotala joko.
Jeba te zapad v Jugi bi bil tri dana na bolovanju.
Posle sam kolegu i njegvu skvo pocastil z vecerjom i jabucnicom v buschenschanku (neka vrst seljackog turizma) i evo fala bogu morem pisati i citati jos da bi razmel,bog te veseli.