• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Si koristil adekvatnu farbu kaj ne bu baš odmah zgorela? Previsoka je temperatura kad ju razhajcaš na črleno, da bi bilo koja farba zdržala.
Ak nebu puno druge koristi, malo sigurno bu, bar ti nije bilo dosadno. 😉
Koliki je nutarnji promjer felge?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Produži ju za još dvije felge a donji dio gdje se žari, omaži blatom.
Bude ekonomičnija i ne bu ti farba gorjela.
Nego, zakaj ima toliko dima?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621

Kupljenec,​

valjda imaš mjesta za još jednu pored ove. Ja bi ih obadvije povezal tak da se more dim kod potpale pustiti direktno kak i sad, a kad se zagrije kroz drugu peć. Prijedlog ZJ-a je jednostavniji, pa možeš birati jel ti bolj paše veća iskoristivost ili manje posla i ušteda prostora.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Kupljenec, iskreno me zanima da li tvoje zdravlje ide na bolje? Pustimo sad zafrkanciju i prijepore, ti si još mladi dečko.
Sinoć je do nas došla šogorica (sve zna, radi u cvječari, tko umre, tko oboli, tko se s kim spetlja 😖;)) , radi punice u bolnici i veli mi "Rado ti je na respiratoru 😖 :mad:". Poznanik, godinu je dana stariji od mene, supruga mu je išla samnom u osnovnu školu. Viđali smo se skoro svaki dan na ulici, odjednom je za Božić nestao, sad je na respiratoru?!
Ne želim ti ništa loše, ostani vedrog duha, nemoj se poigravati sa zdravljem, ozdravi što prije, radi tebe, radi tvoje obitelji. ( A i radi nas, da imamo koga ponekad razljutiti 😉)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Produži ju za još dvije felge a donji dio gdje se žari, omaži blatom.
E, ne mEže! Nema inžinjera blatara! :hahah:
Pazi se 8. - 10. dana!
Liječi se domaćim vraštvom - kuhanim tudumom (vi bi rekli hotelom), špekom i lukom......ionak živiš sam s cuckom!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh