• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A znam, al znaš kak vele, od nečeg se mora hmreti 😂😂
I gle koja to nepravda sad, imal 174 prazne flaše, i za to dobil 7 flaš punih soka😂😂
Pepsi koji košta u prosjeku 14kuna,nekad koju lipu manje, i sad ti daš 2000 kuna i više za sve to a dobiš 7nazat😳😂
Da pijem coca colu više bi mi se splatilo kaj je dosta jeftinija😇
Al nije fina ko pepsi 😊
IMG_20210410_103406.jpg

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Dal je moguće da je pepsi kod vas toliko skup ako sam dobro preračunao to je blizu 2 evra, kod mene je 2 litara negde oko 80 centi a do skoro je bilo 1,5 litara po 40 centi

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Moguće je, jer ga uvažamo iz Slovenije, nemamo svoj.
Coca Cola je oko 12 kuna,i to u velikim centrima, Pepsi kad je na akciji je 10 kuna.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
A znam, al znaš kak vele, od nečeg se mora hmreti 😂😂
I gle koja to nepravda sad, imal 174 prazne flaše, i za to dobil 7 flaš punih soka😂😂
Pepsi koji košta u prosjeku 14kuna,nekad koju lipu manje, i sad ti daš 2000 kuna i više za sve to a dobiš 7nazat😳😂
Da pijem coca colu više bi mi se splatilo kaj je dosta jeftinija😇
Al nije fina ko pepsi 😊
View attachment 35293
Ja bi svoje neko iskustvo prenio ovdje u vezi Pepsiii...
Naime
ja sam 2007 i 2008 radio u Dohi država Katar,,,
Dole zna se nema akohola,,, imaju dućani i visokorangirani hoteli gdje stranci mogu dobiti alkohol ,,,
Al u ovim trg. centrima je samo Pepsi cola ,, mirinda,, i još ponešto,,, Al Coca Cole nisam vidio
Pepsi je pakovanje 2. 25l,, bilo bagatela i pakovala se na susjednom otoku Bahreinima,,,
Al ja i moj cimer smo vidjeli da su u jednom periodu stavili ono FREE,, šta je to,,
doneseš tri čepa od pepsi od 2.25l,, dobijaš bocu gratis,,, drugi u naselju to nisu znali..
Sunac ti pun nam je plakar bio te PEPSI,,,
Al kad sam se vrno, još je nisam probo,,,

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh