• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ma to je sve politika.
Ja mislim da bi se Ričard trebal kandidirat na nekoj nacionalnoj, tj državnoj razini.
Takve ljude trebaju glasači, takvi nama trebaju političari.
Ljudi iz naroda trebaju nama.
Koji niš ne obećavaju, takvi nama trebaju.
Ja da sam mogel glasal bi za njega.
Kolega, slaba bi bila zajednička korist "od takve politike", od politike "takvih kandidata". Na žalost takvi primjeri posluže samo kao trenutni "rasteretni ventil" ogorčenih ljudi.
Na žalost, treba znati uspješno varati sve po redu - od običnih sugrađana, preko brojnih firmi do države i poreznih službi. U takvim se okolnostima malo ljudi uspješno snalazi.
Nemoj ni pomisliti da novom gradonačelniku Zagreba sada bude lako, dok počne otvarati skrivene dugove, kredite, ugovore, lažne i prekobrojne zaposlene stručnjake. Svi mi drugi imamo svoje Zagrebe u manjem pakovanju.
Nama je potrebno isušivanje maih i velikih političkih moćvara, "takvi ljudi" to na žalost ne znaju. Oni koji eventualno znaju se ne kandidiraju, pa su na djelu samo oni koji močvare stvaraju i održavaju aktivnima.
Pa gdje smo onda sada svi mi - uglavnom u živom blatu. Polako, ali sigurno tonemo. Na nekim dijelovima malo brže, na drugim malo sporije. Možda je negdje naša močvara malo plića pa još neki i stanu na dno, a nosevi im ostanu iznad vode, ali na mnogim je mjestima močvara možda več suviše duboka...

Naši su izbori svedeni samo na biranje između manjeg, ili večeg zla. Ima i pojedinih lijepih priča, jednako tako se u svakom političkom kukolju pronađe i malo dobrog žita. Vjerujmo da s vremenom dobro žito bude nadjačalo kukolj i korov.

Još kad bi i mi birači bili pametni prepoznati našu šansu u nečijem istinskom dobrom programu, te imali imalo hrabrosti zaokružiti za promjenu - prije bi napredovali. Za sada nam vrijedi: ne talasaj, ili drugi su ih izabrali, ja nisam...
I opet sam natipkao esej - oprostite 😖 :cry:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sve stoji kaj si rekel, al ja ti velim da nam ovakvi vode državu da bi nam bilo bolje nek nam je sad, u to sam siguran. Jer danas ko je got svi su isti, tj neznaš koji su gori.
A ovakvi nama trebaju da krenemo napred i da nam svima bude bolje.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Samo bi spomenul Island nakon zadnje krize.
Izbore je dobil neki glumac, odj.... Engeske banke i njihove dugove, pozatvral staru gardu i napravil reda...
No, mi nismo Island, ali se bar moremo nadati...da bu jedan takav, makar i bezveznjaković, bar malo razdrmal establišment...pa se možda probude i postanu svjesni da ih se može ugroziti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Podcast Velebit
Krešimir Mišak

Eto, dokazal si moju tvrdnju: ak se ne priča o njoj, nema je
Hvala ti! Nek ste mi živi i zdravi (y)

Nema problema :)

Pogledal sam filmič.
Izgleda da je to jače od tebe, ni obečanje o šutnji ni tvrdnja da toga nema ako se od tome ne piše (bilo bi dobro ni ne čitati o tome) te ne sprečava da malo poskriveči gurneš svoj stav, ako nigde drugdje u nekoj drugoj temi ;)

Ja bi stavil koju slikicu u odgovarajuču ali ako sam obečal onda tak mora biti

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
A ovakvi nama trebaju da krenemo napred i da nam svima bude bolje.
A ja tebi ponavljam da "takvi nama u politici ne trebaju". On je običan cirkusant i ništa drugo.

U politici se mora znati: što je potrebno, što se treba i želi i kako to realizirati / napraviti.

Raditi svakodnevnu sprdnju od životnih problema ostalih ljudi nije nikakvo rješenje. Nisu svi u našoj politici loši, samo što su naši mediji strašno loši i svakodnevno istiću i guraju u prvi plan samo loše.
Ima poštenih, marljivih i kvalitetnih operativaca, koji su uvijek u sjeni "medijski eksploatiranih političkih faca". Ono što stotinjak dobrih napravi, jedna "zadatku nedorasla politička faca" u trenu "ukenja".
Ili sve ono što stotine njih doprinese, jedna narcisoidna politička figurica opstruira, "privatizira", izmanipulira, uništi.

Rješenje je: poznajem problematiku, mogu i želim to napraviti.

Oni koji su točno takvi - nemaju niti volje, a niti vremena za našu politiku. "Hebiga" živimo u krivo vrijeme, na krivom mjestu, s krivim suvremenicima.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ali takvi nema kakve ti nabrajaš, zato jer su svi isti i ljudi su izgubili povjerenje u njih.
Ovakvima cirkusantima treba dati priliku da probaju jer niš nemaju za izgubiti.Niš ne obećavaju i to su ljudima slamke spasa, jer ko go kaj obeća niš stoga. Jedino da se izglasa zakon ako neko nekaj obeća a ne izvrši odma doživotni zarvor, možda bi onda bilo bolje. Ovima treba dati priliku. Jedino može biti bolje, gore nemre više nek kaj je.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Muha, Mišak priča o puno stvari, zavisi kaj si gledal. "Njeno veličanstvo" mi nije bilo na pameti, već priča o CO2.
Tema k... je tema prežvakana, i podgledam ju pa se nasmijem, kliknem kojeg smješka u zahvalu...ali ne komentiram - baš kak sam i obećal.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jeebo te nisam znal da je Zoki bil u Prelogu,no veca novost da nakon mozda nekih 20g. stigle i rode,konacno se vracaju ptice,majka zemljica se oporavlja hvala dobri ljudi. 🙋‍♂️

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ali takvi nema kakve ti nabrajaš, zato jer su svi isti i ljudi su izgubili povjerenje u njih.
Ovakvima cirkusantima treba dati priliku da probaju jer niš nemaju za izgubiti.Niš ne obećavaju i to su ljudima slamke spasa, jer ko go kaj obeća niš stoga. Jedino da se izglasa zakon ako neko nekaj obeća a ne izvrši odma doživotni zarvor, možda bi onda bilo bolje. Ovima treba dati priliku. Jedino može biti bolje, gore nemre više nek kaj je.
Varaš se, nisu svi isti, niti nikada ne budu. I da može nam biti gore, itekako.

Problem je što večina naših sugrađana nikada ne pročita ničiji program...
Neki dan na izborima nekolicina je ljudi bila zatečena jednim mladim, ozbiljnim, bračnim parom koji su zastali ispred biračkog mjesta i čitali liste: "pa oni čitaju". Čitali su da se informiraju, nisu došli zaokružiti po navici unazad više desetak godina ili po preporuci na propovijedi.

Problem je u nama samima, mi biramo, političari su u izlogu, a ima i dobrih izložaka, itekako. Sami smo si krivi što iz nama poznatih razloga večinom izaberemo loše...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Problem je što večina naših sugrađana nikada ne pročita ničiji program...
A daj nemoj, pa kaj da čitaju? Kaj? Pa nemre mi niko reći i obećati nekaj kaj je neostvarivo. Kak sam rekel svi su isti, i svi gledaju na svoj đep, njih nije briga za ljude. Pogotovo nas male, svi sve čitaju i prave programe i svi se ponavljaju i lažeju ljudima u oči. Zato su ljudi izgubili nadu u sve.
Iskreno neznaš koji su gori od kojih, a ovi novi su tek došli i moramo im dati nadu.
Oni su budućnost naše zemlje, sigurno nemaju kaj ukrasti jer su prije njih sve ukrali, a i da mazneju za kilu dve odojka, ili za konjak prije posla, pivu pod gabecom, niko im nebu niš zameril, al oni nisu takvi da bi to napravili.

Al to je neka druga tema.
Ovo je kaj smo danas delali.
Evo ja stal nakon topica na gablec. 🍽️👌😉
Domaće zagorske lignje😍😉

1621425626728.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Da programi nisu hrpa šarenih laži i lijepih želja, valjalo bi ih pročitati.
Ovak se izbori svode na predizborne ankete i lica na plakatima: čija je ljepšea, ima više šanse...fućkaj to.
Ni jedan nije rekel da misli napraviti kanalizaciju, pločnik...nevažno.
Ma da je rekel da bu smanjil prirez, jer ne vidim za kaj ga plaćamo...ako i z tim novcima nekaj naprave, pa onda komunalne usluge poskupe...

Da mi je bar netko na propovjedi spomenul za koga glasovati, znal bi...a ovak sam ostal zbunjen hrpom nepoznatih imena i još nepoznatijih "listi".

Samo znam: leve iti ne...a desnih nema na listi. A kam onda??? Prekrižiti se pa prekrižiti listić(e), jer se ni za koga bilo glasovati.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa to ja govorim, svi samo sebe gledaju, njih nije briga za narod.
Zato treba napravit zakon ko ne izvrši obećanje odma doživotni zatvor, pa da vidimo onda kak bi sve bilo glatko i kak treba.
Zato ovakvi kandidati iz naroda nas mogu spasiti. Oni su među nama, znaju kaj ljudi trebaju i kak ko živi.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jel molite dragog Boga da bude lijepo vrijeme,jel kuvate ..... da se oblaci raspadnu,pomozite si i Bog bu pomogel da ovu njihovu kemiju rasturimo. 🙋‍♂️

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Hahahaha aj kužim u onoj temi tvoje postove al brate mili lijepo je tebi u životu.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kuurac mije lijepo,evo kuvam i ovdje u AT i molim Boga,za sada super samo lagana kisica a gadno je izgledalo,no kuci mi zena nesto strajka neznam kak je doma vrijeme.
Evo sad pogledo satelita kolega javlja da je bil napad na Makedoniju i Srbiju juznu.
Drzte se braco i molite mi bumo s vama.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh