Tommy
Iskusan lik
- Tu od
- 24 Sij 2021
- Poruka
- 3,614
Po 14 kn nedavno kod nas…Po kolko su odojki zna ko? I polovice?
Po 14 kn nedavno kod nas…Po kolko su odojki zna ko? I polovice?
A - aaaaa.Jao, pa kako si ti nesretna... Ak bi bila sretna, onda bi mu pustila nek radi sta zeli.. 🙈
Ha,ha,ha,ha, ha, ha,ha........ti ćeš mene, staru macu.......Ako imate povjerenja u muža, nema potrebe da ga držite na oku. Ako ste iskreni jedno prema drugome slobodno mu ostavite prostora da i on diše malo. 🤭
Bude cilindar izdrzal pritisak od traktora, 160 bar? Stijene mi djeluju tanke.Meni to izgleda da je cilindar od MAN-a, e sad kaj bi ti snjim?
Ne sumnjam ja u Vas i vaše znanje. Ono što imate na umu to ćete i reći. A kaj se tiće dogodovštine iz Vašeg života, upravo sam pročitao. Moram priznati da je priča bila zanimljiva i napeta. Nije Vama dosadno u životu sa vašim mužem. Izgleda da imate puno zajedničkih uspomena, bez obzira kakve bile. 😁Ha,ha,ha,ha, ha, ha,ha........ti ćeš mene, staru macu.......
Znam ja znanje, zeleni dečko, kud on skokom, tud je okom.
On ti je inače fajn muško, jednom ga je atakiral i jedan sa mercedesom.
Vidi ovo:
Dogodovštine iz naših života
Kaj misliš da je kabina od TGX-a lagana ili megaspace od actrosa a takav ju cilindar drži da ne padne na pod kad se prekipa. Taj cilindar ti ima premale priključke za crijeva , mislim da je rupa oko 5mm ako i tolko....Trebalo bi ga preurediti.Bude cilindar izdrzal pritisak od traktora, 160 bar? Stijene mi djeluju tanke.
Pa kaj sam jastuke i brenze delaš?
aaaaa v tom zecu leži grm već sam se zabrinul v kakvoj to robovlasničkoj firmi prijatel dela, a ono dodatna zarada na osobni zahtjev.Pa kad je fuš u pitanju ne biram previše kaj bum delal😉
Sličan cilindar sam ja ugradil kolegi na silokombajn, eno ga još uvijek radi.Lijep pozdrav svima. Nasao dam jedan hidraulicki cilindar sa rucnom pumpom. Izgleda da je to od dizanja kabine na kamionima. Zanima me dal mozem samo cilindar upotrijebiti na kmetijskim priključcima? Ce izdrzati pritisak traktora?