• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jao, pa kako si ti nesretna... Ak bi bila sretna, onda bi mu pustila nek radi sta zeli.. 🙈
A - aaaaa.
Ja njega volim i ima da mi je na oku.
Nisi ti u toku. :)
Da ga hapaju tamo neke nema šanse.
Što je moje, moje je. :devilish::hahah:

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Ako imate povjerenja u muža, nema potrebe da ga držite na oku. Ako ste iskreni jedno prema drugome slobodno mu ostavite prostora da i on diše malo. :) 🤭

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Ja sam jos jedan post napisao na prosli strani. 🙈 Ako se ko kuzi u hidrauliku na kamionima. Kupljenec... 😉

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ako imate povjerenja u muža, nema potrebe da ga držite na oku. Ako ste iskreni jedno prema drugome slobodno mu ostavite prostora da i on diše malo. :) 🤭
Ha,ha,ha,ha, ha, ha,ha........ti ćeš mene, staru macu....... :hahah:
Znam ja znanje, zeleni dečko, kud on skokom, tud je okom.
On ti je inače fajn muško, jednom ga je atakiral i jedan sa mercedesom.

Vidi ovo:

Dogodovštine iz naših života

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pririsak na kaj, za kaj bi ga koristil? Jel ti ispravan cilindar? Natoči novo ulje nutra, atf i probaj ga da ne popušta, nakak ga forhaltaj i isprobaj.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Ha,ha,ha,ha, ha, ha,ha........ti ćeš mene, staru macu....... :hahah:
Znam ja znanje, zeleni dečko, kud on skokom, tud je okom.
On ti je inače fajn muško, jednom ga je atakiral i jedan sa mercedesom.

Vidi ovo:

Dogodovštine iz naših života
Ne sumnjam ja u Vas i vaše znanje. Ono što imate na umu to ćete i reći. A kaj se tiće dogodovštine iz Vašeg života, upravo sam pročitao. Moram priznati da je priča bila zanimljiva i napeta. Nije Vama dosadno u životu sa vašim mužem. Izgleda da imate puno zajedničkih uspomena, bez obzira kakve bile. 😁

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Bude cilindar izdrzal pritisak od traktora, 160 bar? Stijene mi djeluju tanke.
Kaj misliš da je kabina od TGX-a lagana ili megaspace od actrosa a takav ju cilindar drži da ne padne na pod kad se prekipa. Taj cilindar ti ima premale priključke za crijeva , mislim da je rupa oko 5mm ako i tolko....Trebalo bi ga preurediti.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ne treba prepravljati jer bu ionak prebrz obzirom na nali volumen ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Manji cilindri imaju tanke stijenke.
Ono kaj bi moglo biti problem je trajnost, jer ti cilindri nisu predviđeni za stalni rad.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,725
Pa kad je fuš u pitanju ne biram previše kaj bum delal😉
aaaaa v tom zecu leži grm ;) već sam se zabrinul v kakvoj to robovlasničkoj firmi prijatel dela, a ono dodatna zarada na osobni zahtjev.
p.s. samo kaj ti nebi pala na pamet ideja o zamjeni rakete (bolje nebuš našel bez obzira kol'ko novci bu v žepu :ppozdrav:)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,796
Lijep pozdrav svima. Nasao dam jedan hidraulicki cilindar sa rucnom pumpom. Izgleda da je to od dizanja kabine na kamionima. Zanima me dal mozem samo cilindar upotrijebiti na kmetijskim priključcima? Ce izdrzati pritisak traktora?
Sličan cilindar sam ja ugradil kolegi na silokombajn, eno ga još uvijek radi.
Za trajnost ne brini jer je napravljen i napunjen kvalitetnijim materijalima nego današnji novi.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh