Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,950
Brusilica+cijev+zavarivanje!Ja sam danas bio i u gradu, tražio sam u više trgovina s biciklima i dijelovima za bicikle novu osovinu srednjeg pogona (duža na slici iza teksta) dužine 175mm.
Lee je iz predgrađa Siska, jedino on nikada, nikome ne želi pomoči. Zezam se, malo budeš našao boljih osoba da pomogne drugome.Cjenjeni forumaši. Trebam pomoć od nekog iz Siska.. Molim da mi se javi tu ko je voljan pomoći, pa mu se ja javim preko poruka..
Unaprijed hvala
Najbolje da se posvadimo da vidimo tko je u pravu.Lee, ja u glavi več imam dvije opcije rješenja za tu osovinu, ali iskreno, u pravu si - jedno je baš takvo. Ili sam ja sličnih razmišljanja kak' ti, ili si ti sličnih razmišljanja kak ja 🤔🙃💥.
Što manje se igraj s tom igračkom,čuvaj leđa,trebaš ti svojoj Bepini još puno i dugo.Nova igračka. 🙂
Svi su smanjili nažalost, nije to baš jeftin sportMuha bravo.
Šteta da su u mojem kraju "takvi dečki" dosta smanjili aktivnosti u odnosu na ranije. Mislim na one koji su se okupljali u Knegincu. Vrag bi ga znao, možda "zamor materijala", ili financije, ili premalo pažnje tome u lokalnom medijskom prostoru...
Tu se na djelu, u ponekad nemogučim uvjetima pokazuje sve.
Samo im ja ne bi kasnije htio prati te "blatne strojeve" 🙃👌.