• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Muha bravo.
Šteta da su u mojem kraju "takvi dečki" dosta smanjili aktivnosti u odnosu na ranije. Mislim na one koji su se okupljali u Knegincu. Vrag bi ga znao, možda "zamor materijala", ili financije, ili premalo pažnje tome u lokalnom medijskom prostoru...
Tu se na djelu, u ponekad nemogučim uvjetima pokazuje sve.
Samo im ja ne bi kasnije htio prati te "blatne strojeve" 🙃👌.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Ja sam danas bio i u gradu, tražio sam u više trgovina s biciklima i dijelovima za bicikle novu osovinu srednjeg pogona (duža na slici iza teksta) dužine 175mm. Svi mi nude samo cca 130 mm, samo jedni uz to i 148 mm. Ja osovinu od 130 mm imam (na slici krača) ali briga to njih 😖. A i svi me prvo gledaju kao bedaka: pa gdje si to spuknul, takvu mjeru, pa to ne postoji. Onda nema druge, ruksak s ramena dolje i moju staru osovinu pred njih na stol. Onda čuđenju nije bilo kraja.
Pitao sam ja i u trgovini gdje je taj "biciklin" bio kupljen, sve isto nema nitko. Eto to vam je naša stvarnost. Svi bi vam utrapili / prodali kosilice, bicikle itd., ali nitko živ za njih ne bi držao dijelove... (Samo da spomenem riječ je o jednom atraktivnom biciklu chopperu, kojeg voze moji unuci, a ja im ga sad remontiram.)
IMG_20211018_162937.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Lee, ja u glavi več imam dvije opcije rješenja za tu osovinu, ali iskreno, u pravu si - jedno je baš takvo. Ili sam ja sličnih razmišljanja kak' ti, ili si ti sličnih razmišljanja kak ja 🤔🙃💥.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Cjenjeni forumaši. Trebam pomoć od nekog iz Siska.. Molim da mi se javi tu ko je voljan pomoći, pa mu se ja javim preko poruka..
Unaprijed hvala
Lee je iz predgrađa Siska, jedino on nikada, nikome ne želi pomoči. Zezam se, malo budeš našao boljih osoba da pomogne drugome.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,950
Lee, ja u glavi več imam dvije opcije rješenja za tu osovinu, ali iskreno, u pravu si - jedno je baš takvo. Ili sam ja sličnih razmišljanja kak' ti, ili si ti sličnih razmišljanja kak ja 🤔🙃💥.
Najbolje da se posvadimo da vidimo tko je u pravu.
Ili još bolje da dođem u vašu županiju pa da vidimo👊🤛🤜

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Muha bravo.
Šteta da su u mojem kraju "takvi dečki" dosta smanjili aktivnosti u odnosu na ranije. Mislim na one koji su se okupljali u Knegincu. Vrag bi ga znao, možda "zamor materijala", ili financije, ili premalo pažnje tome u lokalnom medijskom prostoru...
Tu se na djelu, u ponekad nemogučim uvjetima pokazuje sve.
Samo im ja ne bi kasnije htio prati te "blatne strojeve" 🙃👌.
Svi su smanjili nažalost, nije to baš jeftin sport ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh