Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
To nisam znal, imam osjećaj da svako malo zakine kupca 🙂
Ovaj video nije danas snimljen jer sam ga ja neki dan gledal.Dečki sad mi prijatelj poslal ovaj video, znači guma je bila tek na 4 bara napumpana, danas kod njega na poslu, do 9 je trebala iti.
Ak je mene čega strah to je onda ovoga.
Pa danas mi ga poslal, neki dan je to bilo, i kavez ti ne pomogne baš.Ovaj video nije danas snimljen jer sam ga ja neki dan gledal.
Da su pumpali u kavezu, a nema te čega biti strah ako ti gazda kavez kupi, nebi se to dogodilo.
View attachment 41578
U mom naselju u jednoj firmi radnik duvao gumu od jugica, pre neki 25 god držao rukom gumu kad je eksplodira, lijevu šaku potrgalo kao u kombajna, na desetine preloma sitnih kostiju . Više od polovine kože nedostajala o tkiva jedino ostale zdrave tetive. I nakon nekoliko operacija i dodavanja kože ipak je invalid. Šaka mu nije funkcionalna. Uzrok nesreće alkohol.Zrak svuče sa tebe i gače, možda te malo i pofuri po nosu, ali ništ ne strga na tebi.
Ja nekad kad sam delal u jednoj firmi gde smo montirali felge sa obručima imali smo dugačko crijevo pa smo ipak bili malo udaljeni kad smo pumpali gume.