• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Jer imam 2 koji nemaju iglu i teško ju nabavit
Zamjenska igla ti je cca 100 kuna.
Garant bolja opcija nego novi gramofon kojih danas imas po par sto kuna

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Startaju ovi, ali im je mali napon u stacionarnom stanju...znači da su poluprazni. A poluprazni i se mogel smrznuti...a i ne zapaliti slijedeće jutro, kad najviše treba... ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
zapaliti slijedeće jutro, kad najviše treba..
Slazem se, najsigurnije ga je po povratku doma spojiti na punjač.
Ko elektromobil

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Meni na Fendtu sad padne na 12,5V i moram ga puniti kad ga ocu upaliti. A Torpedo i Zetor pale ko mina… 🙂

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Nemre ga uopce zaverglati. Onda spojim punjač i on pokaže napon akumulatora 12,5V. I onda dok dojde blizu 14 onda ga upali na “zub”… A kad ga upali onda pokazuje napon 14,7V

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Kaj se ni cerkva žrušila kaj si ti pri meši bil...
...ili je slika z Interneta :hahah:
Kad se nije zrušila ona u našoj okolici koja je pod svoj krov primila popa o čijim vjestinama i grijesima su novine pisale ..... onda se ni jedna nebu srušila tak skoro ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma ja sam volim kmeši kad je velečasni normalan, a ne kad pol meše o politiki govori.
Ovaj naš se šali, priča viceve. 🙂
A prijašnji vele da je imal problem sa ženama🙂🙂ženske su se trgale koja bu mu kuharica.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Nemre ga uopce zaverglati. Onda spojim punjač i on pokaže napon akumulatora 12,5V. I onda dok dojde blizu 14 onda ga upali na “zub”… A kad ga upali onda pokazuje napon 14,7V
Mjeri napon kad anlasaš ;)

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Imam na dispalyu indikator napunjenosti akumulatora ali mi ne piše napon (vidim ga na punjaču). I dosta je nisko, a kad zaverglam onda padne skriz na zadnju ili predzadnju crticu… Pretpostavljam da je alternator dobar kad je napon kad upali 14,7V

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Po mojem je tvoj akumulator neispravan jer ima pad napona kad pokušaš upaliti.
Možda gubiš gde na spojevima a to možeš vidjeti ako se kablovi griju.

Odnesi akumulator nek mu ispitaju startnu sposobnost.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Da, ti kablovi ako se griju onda imaš negde loš spoj a on uzrokuje grijanje.
Mozda je sklopka ako ju imaš.
Uglavnom probaj kablove blize spoju rukom da vidiš dali su topli.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh