• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ovu Iskrinu priznam, nazalost ostal sam bez tog alata a drugog si nikad nisam kupil.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Da vam istinu velim,nije ni ova digitalna neki bezveznjak, može poslužiti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Moze biti, nisam se s tim nikad susretal.
Ali kad se Iskra zažari to je to.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Prva slika je kad je akumulator bio na autu,a ova nakon punjenja s onim Lidlovim punjačem.Slike od lani u to doba, taj akumulator izdahnuo prije 2 tjedna IMG_20201229_113627.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kad se nije zrušila ona u našoj okolici koja je pod svoj krov primila popa o čijim vjestinama i grijesima su novine pisale ..... onda se ni jedna nebu srušila tak skoro ;)
Toga svećenika znam osobno i jedino v Cirkveni nije valjal (da se razmemo tam desetljećima nije valjal ni jedan...). Inače je kao čovjek u redu, koliko ga ja poznam.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Aha. Taj je sad kod mene… 😁 Kolko sam bil u kontaktu s njim, čini se ok…

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Toga svećenika znam osobno i jedino v Cirkveni nije valjal (da se razmemo tam desetljećima nije valjal ni jedan...). Inače je kao čovjek u redu, koliko ga ja poznam.

Mislim da mi dva ne mislimo na istog popa.
Ovog su se iz Bosiljeva nakon 19 godina sluzbe jedva riješili.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Aha. Taj je sad kod mene… 😁 Kolko sam bil u kontaktu s njim, čini se ok…
To je tvoje gore list ako se ne varam i ako mislimo na istog ;)

Bil sam na jednom pokopu kojeg sam ja platil a on ga je vodil.... skoro je u grob opal a kad je molil nad pokojnikom puhal je vetar a on je čital ono koja strana mu se okrenula.
Po gospona je trebalo dojti i vratiti ga po auto. Ja sam ga vozil nazad i olakšal si dušu u tih par kilometara samo je pitanje koliko je toga ostalo u njegovoj pijanoj glavi.
A kad je s krizecom hodil po selu uspel je dva domačinstva u jednom danu obaviti. U prvom se napil, a u drugom upišal i na odlasku zrušil podupor kojim je štos drva bil podbočen. Srečabpa ga nisu zametala....

Od tog dana crkvu gledam malko drugačijim ocima ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Nije to taj na kojeg misliš...a ni jedan iz Bosiljeva nije bil v našoj fari...Ovaj se vrnul iz Kanade.
Možda prije v glavnoj, ali to je onda davno bilo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Nije to taj na kojeg misliš...a ni jedan iz Bosiljeva nije bil v našoj fari...Ovaj se vrnul iz Kanade.
Možda prije v glavnoj, ali to je onda davno bilo.
Ja napisah jedan iz naše okolice ;)
Uglavnom, ne mislimo na istog

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Nakon tolikih godina i napisa po novinama valjda je več neko shvatil da kukolje treba očistiti jer i ostalo žito kvare ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
U novinama "istinu" piše isti takav kukolj, tad da...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ovu Iskrinu priznam, nazalost ostal sam bez tog alata a drugog si nikad nisam kupil.
Ovu ja imam više od 30 godina:
IMG_20211212_223357.jpg IMG_20211212_223540.jpg
Ako se kazaljka spusti ispod crvenog polja prema nuli, zaboravi paljenje i taj akumulator.
Uz ovu vilicu potreban je i jedan areometar za mjerenje specifične gustoče elektrolita. Dok se akumulator prekontrolira s takvom vilicom i izmjeri stanje elektrolita onda je to to.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
U novinama "istinu" piše isti takav kukolj, tad da...
Odosmo mi u krivom smjeru.... za onog popa ono kaj sam ja napisal sam i doživel, a on je i dalje pop.... a novine su nekad o njemu pisale, i danas tu i tam kakav članak napišu, a u konačnici to nikog nije briga.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ovu ja imam više od 30 godina:
View attachment 43522 View attachment 43523
Ako se kazaljka spusti ispod crvenog polja prema nuli, zaboravi paljenje i taj akumulator.
Uz ovu vilicu potreban je i jedan areometar za mjerenje specifične gustoče elektrolita. Dok se akumulator prekontrolira s takvom vilicom i izmjeri stanje elektrolita onda je to to.
Moj je bil sa tri spirale i bez kazaljke, ali nema ga više.
Mada ni ne treba mi više.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh