Draško izgleda da jesam... Landiniju je samo trebal novi filter... iako mi nije jasno koja je razlika onog koji je bil opran 10 puta i novog jer su oba isti i čisti... neznam zbilja, samo se nadam da bude potrajalo dizanjeMRGA jesi riješio hidraulik?
Olympia ima Ruggerini motor, a on je kontra od Lombardini složen, a i kontra se vrti. Ako gledamo smjer vrtnje na remenici gdje potežem, Ruggerini ide desno, a Lombardini lijevo... vjerojatno je nutra međuzupčanik za okretanje smjera vrtnje kaj kosilica ide u istom smjeru s oba motora...Bitno da olympia ima jedan čep na rezervaru
Ali još nisam vidio da ima auspuh prema vozaču,a filter zraka ispred
Ja mislio da je prešanje gotovoEvo da nebi rekli da dalmatinci ništa ne rade View attachment 50671
Moj je sutra na redu. Nakon toga putujemo prema Istri.Da,čuo sam da si počeo voziti u Liburniji
Danas je moj Fordek dobio generalno čišćenje.
View attachment 50690 View attachment 50691 View attachment 50692
Koji to zekan tera ovu balirku?@Viduka OPG u sličnom smo poslu bili danas. Zbalirano, zvoženo i pospremljeno.
Druženje sa mojim "traljama"
Ak svojega počistim usisavačem, ostal bu goli lim, vjerojatno s rupama u podu...tak da je bolje niš ne čistiti 🤭Moj je sutra na redu. Nakon toga putujemo prema Istri.