• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Budem svakak. Danas mi je ovo ispalo iznenada. Vozil sam jednog"specijalca"65 km na liječnički za vozačku. I ja bi vrlo rado da se vidimo i popijemo kavu. Nego,daj mi reci kaj je u onom potoku prek kolodvora zabranjen ribolov. Kleni ko san u njemu

Posljednje uređivanje od moderatora:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Šteta kaj je sad ovak ispalo. :(
Ribolov, a ni lov me ne privlače tak da ne znam. Inače ribolovci često love u jezercu, bilje rečeno grabi, koja je 2-3 km s lijeve strane kad se iz Kr po staroj magistrali ide prema autocesti za Zg.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Probrao sam ga i "utopit" ću ga u rakiji.
Ostatak, lošiji, ide sa jabukama za rakiju.
Inače mi je djed imao 11 stabala drenka!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas cijeli dan pokraj nas svira radio "KAJ". Svako malo ponavljaju da je danas "međunarodni dan pasa", neka svojeg peseka malo "nagradimo" danas. Naš je pod nogama cijeli dan, onda sam ga počastio njegovim ručkom i sad mu je u hladovini na plus 30 jako teško pa se ne da ometati:
IMG_20220826_172341.jpg
Screenshot_20220826_172415_com.huawei.android.totemweather.jpg
Naš "pekmez parti upravo ide kraju", pekmez i mi smo "skuhani".

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Slučajno uz put navratio na otpad...
IMG_20220827_080623.jpg
za ovo ne znam što je (neki brojač) ima šnaper, ali ima dvije remenice
IMG_20220827_080600.jpg
možda ću nekad otvarati vrata - (sigurno, ali rukom), motor i getriba rade
IMG_20220827_080533.jpg