• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo da vam javim u vezi šećera,u Sloveniji je dosta jeftiniji,u petak uzeo u Merkatoru 89centi.Jeebiga hotela mi prekisela,al nema druge kemije. 👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Mamu ti jeebm,koliko sam ja Bakljava smazo,brdo kolača pa Monšeri čokoladica.
Zato hvala Plandemija jer mi otvorila oči,mogu brez svega toga a i sam sada pijem kave brez cukora. :coffee: :)

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Evo da vam javim u vezi šećera,u Sloveniji je dosta jeftiniji,u petak uzeo u Merkatoru 89centi.Jeebiga hotela mi prekisela,al nema druge kemije. 👨‍🌾
Cukor ti je v sloveniji 1.39 ojro

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Nekakva kišica rominja, vele ovih dana dosta kiše.
Dečica bi na nedeljnu vožnjicu a gas sajla je pukla i nedobavljiva je za kosookog.

Malo sam se vratil u mladost pa sam mu ju složil, neka djeca uživaju dok su mladi.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Nekakva kišica rominja, vele ovih dana dosta kiše.
Dečica bi na nedeljnu vožnjicu a gas sajla je pukla i nedobavljiva je za kosookog.

Malo sam se vratil u mladost pa sam mu ju složil, neka djeca uživaju dok su mladi.

Kućna radinost sve probžeme rješava uz dobru pripremu :giggle:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh