• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
U subotu bila traktorijada u Selnici
View attachment 52665
View attachment 52666
View attachment 52662

Dečki stali malo kod mene na okrepi View attachment 52664
View attachment 52660
Kaj su to bile traktorske barikade - protiv vlade? Šalim se, nisi ti kriv.

Ma hebeš informaciju - bilo je, dogodilo se. Kad budu jednom "organizatori" shvatili i / ili naučili: dragi svi, BUDE se dešavalo to i to, tu i tu, za toliko dana, s početkom u toliko sati.
I organizirati treba nešto znati.
je*eš naše novinare, "lešinare" samo su za crne naslove. pa najavi na vrijeme nekaj zanimljivoga...

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Meni je sam ne jasno kak takve događaje slože v subotu. Dok ljudi doma imaju posla..
Jako puno događaji propustim baš zbog toga
Drugo leto bum te obavjestiv na vreme kaj si splaniraš dolazak.
Ak ti je daleko se voziti z preloga moreš kod mene na rampi istovariti traktor

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Danas počeo renoviranje imt-a 539.
Bit će, piksiran trap,presložena instalacija,sređena limarija,pregledan diferencijal, temeljito opran,izmjenita ulja i filteri, preštelane a po potrebi i promjenite kočnice,I na kraju napravit tehnički pregled. 20220905_193721.jpg 20220905_193737.jpg

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kaj, 20 konja je? Daj deni neke slike, od kak te ni bilo na forumu, meni bila " živa dosada" samo sam par postova napisao. Ajde krenimo po starom,znaš onu koju si ti nekad davno napisao "Neki preozbiljno shvačaju forum" Ja to jako dobro pamtim,a sigurno i drugi.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh