• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,012
U subotu bila traktorijada u Selnici
View attachment 52665
View attachment 52666
View attachment 52662

Dečki stali malo kod mene na okrepi View attachment 52664
View attachment 52660
Kaj su to bile traktorske barikade - protiv vlade? Šalim se, nisi ti kriv.

Ma hebeš informaciju - bilo je, dogodilo se. Kad budu jednom "organizatori" shvatili i / ili naučili: dragi svi, BUDE se dešavalo to i to, tu i tu, za toliko dana, s početkom u toliko sati.
I organizirati treba nešto znati.
je*eš naše novinare, "lešinare" samo su za crne naslove. pa najavi na vrijeme nekaj zanimljivoga...

D

Deleted member 52416

Guest
Meni je sam ne jasno kak takve događaje slože v subotu. Dok ljudi doma imaju posla..
Jako puno događaji propustim baš zbog toga
Drugo leto bum te obavjestiv na vreme kaj si splaniraš dolazak.
Ak ti je daleko se voziti z preloga moreš kod mene na rampi istovariti traktor

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,875
Danas počeo renoviranje imt-a 539.
Bit će, piksiran trap,presložena instalacija,sređena limarija,pregledan diferencijal, temeljito opran,izmjenita ulja i filteri, preštelane a po potrebi i promjenite kočnice,I na kraju napravit tehnički pregled. 20220905_193721.jpg 20220905_193737.jpg

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,240
Kaj, 20 konja je? Daj deni neke slike, od kak te ni bilo na forumu, meni bila " živa dosada" samo sam par postova napisao. Ajde krenimo po starom,znaš onu koju si ti nekad davno napisao "Neki preozbiljno shvačaju forum" Ja to jako dobro pamtim,a sigurno i drugi.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh