Pozdrav dragi forumaši, evo da vam se javim jer sam otišel bez pozdrava, al tak je ispalo. Tu sam živ i zdrav. Puno ekipe me zove da se vratim,čujem se sa puno ekipe, zovu me ali neću,imam respekt prema nekim dragim ljudima kaj sam tu upoznal, a prema nekima sam nažalost moral okrenuti mišljene. A i nisam dužan nikome se niš opravdavati kolko put sam ja potegnul špagu za paljene na malim strojevima,kolko jesam meni dosta, al nema veze, sve je to za ljude, isto tak bi ja mogel napisat da je nekima vrh mehanike popravljanje starih raga imta, Ursusa, Zetora sa ključem 13 i to je to, al ja nisam takav. Nek svako sebe diže u nebesa i nek ga to čini sretnim, ja si kupil novi brod i sad sam kapetan duge plovidbe, uživam u svakoj sekundi na moru. Plovim našim prekrasnim morem i guštam. To je neopisiv gušt. Tu i tamo pogled bacim na forum i vidim stručnjaci se nedaju, uvjek su u pravu. Bilo je lijepih stvari na forumu kaj se pamti, a bilo je i onih koji nisu za pamtiti ali ipak se pamte. Nek ste mi svi živi i zdravi do nekog drugog susreta. 😉Iskreno neda mi se više to ni čitati kak nam se farbaju oči i kak se glumi i kak bi svi laku zaradu. Raketa je i dalje nepoderiva, 👍nije paljena par mj, ali bude koji dan sad kad mi bude tehnički. 🍺