• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Kod nas šljive još uopće nisu zrele,izvana su lijepo plave,ali tvrde i unutra zelene
Inače su svake godine u ovo doba bile zrele
Bit će da im je suša odgodila zriobu

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pozdrav dragi forumaši, evo da vam se javim jer sam otišel bez pozdrava, al tak je ispalo. Tu sam živ i zdrav. Puno ekipe me zove da se vratim,čujem se sa puno ekipe, zovu me ali neću,imam respekt prema nekim dragim ljudima kaj sam tu upoznal, a prema nekima sam nažalost moral okrenuti mišljene. A i nisam dužan nikome se niš opravdavati kolko put sam ja potegnul špagu za paljene na malim strojevima,kolko jesam meni dosta, al nema veze, sve je to za ljude, isto tak bi ja mogel napisat da je nekima vrh mehanike popravljanje starih raga imta, Ursusa, Zetora sa ključem 13 i to je to, al ja nisam takav. Nek svako sebe diže u nebesa i nek ga to čini sretnim, ja si kupil novi brod i sad sam kapetan duge plovidbe, uživam u svakoj sekundi na moru. Plovim našim prekrasnim morem i guštam. To je neopisiv gušt. Tu i tamo pogled bacim na forum i vidim stručnjaci se nedaju, uvjek su u pravu. Bilo je lijepih stvari na forumu kaj se pamti, a bilo je i onih koji nisu za pamtiti ali ipak se pamte. Nek ste mi svi živi i zdravi do nekog drugog susreta. 😉Iskreno neda mi se više to ni čitati kak nam se farbaju oči i kak se glumi i kak bi svi laku zaradu. Raketa je i dalje nepoderiva, 👍nije paljena par mj, ali bude koji dan sad kad mi bude tehnički. 🍺

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Pa di si legendo.... drago mi je da si ziv i zdrav, ljudi su takvi kakvi jesu, mozes ih pokusati promjeniti ali nece uspjeti... za takve je odgovar, da, da,je,je. I ne obaziri se.

Ali si me zabrinuo da si kupio brod, ih zagorja pa na brod....

Tak je i moj kolega iz Slavonije kupio brod i peca po morau i sad ga zene jebe u zdrav mozak i pije mu zivce na slamku.

Nadam se da bus ti bolje prosao. Sretno i zivio dozivotno....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Daj nemoj zezati. Od kad si se prestal javljati umrtvilo se na forumu. Čak su i počeli problemi sa poticajima. Evo, ja još nisam dobil ništa za umjetno gnojivo. Stihl je opet postal najbolja pila, a IMT više nitko ni ne spominje. Zato se vrni da se to nekak vrne u normalu. :ppozdrav:

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Zašto svi odu u skipere? Si i ti nepto pronevjerio? 🤔😜

Pa desi Kupy kućo stara, jesi kupio Štila mešu brodovima ili ipak nešto bolje? Trebal to šta šarafat?

Al' sad bez zajebancije, drago mi je da si živ i zdrav, malo se umrtvilo ođe bez tvojih doskočica i zahebancija, al' jeji ga, tako je to, pijetlovi se potuku pa šta bude - bude.

Vidiš da nije strašno napisati nešto, pa stoga, naleti - okači tucet slika pa da usput vidimo i kusa to plovi ovaj brod 😜🤗

• Like
Reactions: ZJ
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh