• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
danas me šogi uzeo i propeljao kroz Sesvete, Dugo selo, Vrbovec, Zelinu i na kraju išli u Kumrovec...on bi kupil traktor 80 konja, po mogućnosti Deutza ili Hurlimana, za kakvih 20 - 25 tisuća ojra...uglavnom, traktora nijednog nismo vidili (mislim jesmo, ali bolje da nismo), a lik iz Kumrovca (Boštjan) točnije Razvora, e to je pravi švercer...
zovem ga, navodno ima 200 traktora, nezna ni sam kaj ima...možemo doći?...ma može, nema problema...

e mi tamo, pred firmom stoji točno 5 traktora, po gumama se vidi da su tu već jedno duže vrijeme, zovem ga, ne javlja se...čekamo uru, zovemo dvadeset puta...ništa....
niš, okrenemo se doma....kad on zove nakon sat vremena....mamu ti j.bem švercersku lažljivu...
koji kenjac od čovjeka, da ga sad vidim, bilo bi zadavljenih...
uglavnom, tlak mi je sad došao na svoje...🤪

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa kaj bu delal sa tak skupim traktorom? 😳Kaj mu ne objasniš kakvih sve ima pila za manje love? 🤭
Imt
Unirvesal
Rusi
Zetori
Ursusi

Uključi ga na forum, tu bu se snašel u tim pilama🙂🍻🍺👍

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Te kupnje polovnih traktora se bas bojim, zato nekak to stalno odgadam jer znam da budem zgubil puno zivaca.
Da se barem nekak mogu docepati jos 10-20 rali zemlje odmah bi krenul u odlucivanje kojega novog uzeti.

@Kapetan_broda_Kupljenec
Kolega, ja mislim da Zetor ne spada na ovaj tvoj spisak, jer je skup ko suho zlato.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
ima on dve rakete, 533 i 539...nekad dok je bil pametan i imal kaj delat, imal je i 558...
danas ima uz rakete masseya 3060, ali nije sretan s njime, htjel bi nekakvog zelenka...

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Joj te serije MF 30xx… Sječam se kad smo prije 20-ak godina kupovali balirku kod Kralja u Mirkovcu. Imal je jedno 4-5 tih MF na dvoru. Sve traktori 92, 93, 94… To je tad bilo skoro novo, traktori 10-ak godina stari, cijena 10-12 000€. I sad prije kupovine da isprobamo balirku i oće zakopčati sa tim jednim MF. Proba prvog, uopće ne daje znakove života. Upali drugog al nemre prebaciti iz sporih u brze. I zakopča on tak balirku i vozi se jedno 5 min 50 metara do štaglja gde mu je tast imal sijeno da isprobamo balirku. Radnik koji je to vozil je sve živo opsoval… A to je tad bil skoro novi traktor. Vidim da je i ovde na forumu relativno aktivna tema sa tim 30xx serijama…
Da se barem nekak mogu docepati jos 10-20 rali zemlje odmah bi krenul u odlucivanje kojega novog uzeti.
Nemoj to govoriti ovde, budu ti ovi zavidni rekli da si lakom… 😉

• Haha
Reactions: ZJ
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Te kupnje polovnih traktora se bas bojim, zato nekak to stalno odgadam jer znam da budem zgubil puno zivaca.

@Kapetan_broda_Kupljenec
Kolega, ja mislim da Zetor ne spada na ovaj tvoj spisak, jer je skup ko suho zlato.

Ti jedini možeš biti primjer svima tu kaj prodaju praznu slamu i kaj se nisu vrući napili vode od svojeg rada, a delaju se kakti neki.Prodavači magle.
Ja tebi stvarno skidam kapu.
Ti kaj kupiš da kupiš ti buš i dalje vredno i pošteno delal. 👍🍺🍻

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Predlažem onda da se naziv "Poljoprivredni forum" promjeni u naziv "Burza prazne slame", "Burza guste magle" ili sličan. Kaj mislite o tome? Ako se more mijenjati ustav za kaj se ne bi promjenil i naziv foruma u cilju da odgovara meritumu stvari. ;)

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
A možda bi bilo najbolje napraviti 2 specijalizirana foruma? Jedan za slamu, a drugi za maglu? Samo razmišljam na glas. Tak bi meni najbolje pasalo. Onda bi se mogel učlaniti i u jedan i u drugi. :unsure:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh