• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,939
Samo pazi da ne pokupis ovaj virus što ide okolo. Imali mali i ja prije 2 tjedna. Doslovno tjedan dana kašljanja neprestanog 😂

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,268
@Kapetan_broda_Kupljenec znam kako je to, nebreš ležati na boku, jedino na leđima nekak. Najbolje sjediti.
Meni je napuknula prsna kost dok sam imao prometnu, pojas me zategnul.
Najdužih 2 tjedna u životu, jer sam se naravno uspel i prehladiti..
Tak da pazi se, lijepo v toplome budi i to je to.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Kako je tako je,sudac je napravio sta je napravio VAR-a nema,jedino ne kužim zasto nasi moraju uć u gol da bi pucali prema njemu.
Slažem se s tobom oko ovog dijela koji sam naglasio.
Takvo što mora poremetiti sve i svakoga i mora te prebaciti u mozgu. Ja sam uvjeren da je sudac ovime značajno kanalizirao i trasirao nastavak utakmice. Kakvi su to kriteriji i u što tu VAR gleda meni nije jasno, ali nisam ja stručnjak, to je samo moje razmišljanje.

Nastala je nekakva pukotina u našoj obrani, kroz koju se onda počela slijevati argentinska želja za dati nam gol i prodirati sve bliže, u naš gol. Naš "obrambeni sustav" je postao propusan tamo oko Lovrena, Juranovića, Gvardiola, a argentinska je navala samo to uspješno iskoristila.

I ovaj drugi naglašeni dio jednako tako mene več jako dugo muči, "pa daj pucaj prema tom protivničkom golu makar i deset put", devet put promašiš, ili ti obrani, možda barem jedna zaluta u protivnički gol. Otkad nema Manđukića, više nemamo pravog napadača. Nema se prema kome uputiti centaršut.
Kramarić se stalno izvlači izvan opasne zone za protivnički gol, kao da se skriva uz aut liniju, igra alibi kretanja po terenu.
Ja navijam za Dinamo, ali Petković kod svake prema njemu poslane lopte, okrene guzicu prema protivničkom golu i nešto petlja, žonglira, komplicira i onda se riješi lopte, samo da on ne bi morao probati pucati prema protivničkom golu. Na taj način je jako teško zabiti bilo kome gol.
Livaju cijenim kao nogometaša i napadača, on prema mojem ukusu nije dobio dovoljno prigode u Kataru, da dođe do izražaja onaj njegov ratnički duh i mentalitet kakav pokazuje u HR prvenstvenim utakmicama. Žao mi je što mu nije dana duža prigoda u igri, nekako sam siguran da bi bio možda puno opasniji za protivnički gol od Kramarića i Petkovića.
Ono malo što je priliku dobio Oršić, na njemu se isto vidi da je kao dobio zabranu pucati prema protivničkom golu iz svih pozicija, uvijek mora biti još jedno dodavanje, a nema zapravo kome dodati. Šteta, dečko je imao dobar udarac dok je u Dinamu davao golove Hajduku, Totenhemu, a onda su treneri postavili svoje zahtjeve i alibi igre.
Gvardiola su u Kataru naši sportski novinari proglasili skoro pa svetim, a onda mu je Messi u samo jednom prodoru pokazao kako se to radi i rekao: dečko ti si još mlad, ovako se to radi, ja ti sakrijem loptu, idem s njom prema tvojem golu, a ti sad mene zaustavi ako znaš i možeš i onda je to 3:0.

(Pojeli su mi puno živaca, kao da mi to treba.) Imali smo jednu pobjedu i ostalo neriješene rezultate u regularnom vremenu. Napravili su nam kao narodu lijepe i vesele trenutke. Mnogi zanesenjaci su ponoreli od veselja poslije dok je ispao Brazil. Želje su odletjele u svemir, nešto kao sad možemo biti ne prvaci svijeta, nego i bližeg svemira.
Ja sam ovih dana često komunicirao s dalekim rođacima u Argentini. Iz njihovih se informacija moglo iščitati da i narod Argentine isto jako puno očekuje od njihovih nogometaša.
Mi u HR smo olako zaboravili da nas nema niti 4.000.000.
Samo glavni grad Argentine Buenos Aires ima s okolicom 12.000.000 stanovnika, a uže središte oko 3.000.000, Argentina ima oko 46.000.000 stanovnika. Sama ta spoznaja nam sugerira da su i oni imali gdje odabrati dobre nogometaše, ratnike i znalce, da nam se suprotstave.
Pobijedili su nas, zasluženo.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Po tako dosuđenom penalu golman više ne smije stati ispred napadača, nego se skloniti u stranu, izvolite, put vam je otvoren... Možda su Portugalci bili jako u pravu dok su napali Fifu i suđenje, da bude Argentina isforsirana ovaj put, ma nemam pojma...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Slušal sam jutros u prolazu emisiju Argumenti. Jedan od sugovornika je ovak rekel:
Sudac koji je sudil "za Francuze" u Rusiji, bil je na VAR-u, Messi je maneken Adidasa...a organizaciju prvenstva dobiva onaj s najviše para...
...i onda se pojavi jedna Hrvatska, koja poremeti uhodane planove FIFA-e. E, pa ne može...
Nogomet je prije svega posel (bussiness), pa tek onda šport.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,913
A Beusan veli da je "penal ko kuća". Nisam stručan, al po meni nije....
Nekak su mi od početka bili naši nekak pokisli, ne znam.
Al i ja sam mišljenja da mi ne smijemo pobediti, ipak ima drugih država koje upumpavaju znatne količine novca u fifu, po tome smo na začelju ljestvice.
Ništa, probati izboriti broncu, pa kak bude

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Da je Livaković ostavio nogu u zraku i direktno blokirao njihovog napadača onda bi bio jedanaesterac, ovako je na vrijeme stavio nogu na pod i ovaj se praktički zabio u njega, dakle, trebao je suditi faul na golmanu, no dobro, ovdje su u pitanju i druge stvari koje su već spomenute od kolega. Sigurno je da je taj jedanaesterac usmjerio utakmicu u drugom smjeru, da li bi mi izvukli bolji rezultat ili ne da nije bilo tog jedanaesterca, to nećemo saznati. Moje mišljenje je da se može igrati sa ovom Argentinom, nismo imali onaj pristup kao protiv Brazila, to je nogomet, svaka greška se kažnjava, ponekad imaš sreće, ponekad ne. Glavu gore, sabrati se što prije i odigrati kvalitetnu utakmicu za 3. mjesto. Već i ovo što su napravili do sad je uspjeh za ovakvu malu zemlju.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh