Jučer sam se skrivao doma od vjetra, malo i u garaži. Popravljao sam neke zaostatke i kvarove, lomove alata itd. Prije par dana sam u goricama uspio strgati "teleskopski rezač za visoke grane", puknula je plastika, bila je definitivno pametnija od mene. Ovdje se vidi mjesto puknuća :
Da se pohvalim, našao sam način i vratio ga u funkciju i u život. Čak sam pod budnim okom supruge napravio i probu poslije popravka, radi, funkcionira, zadovoljan sam.
Danas smo bili na staroj krami, baš sam se smrznuo, krivo procijenio vrijeme, krivo se - preslabo, obukao. Ipak sam jako zadovoljan, jer sam našao i kupio 2 kom različitih spojnica za različite dimenzije šlaufova/cijevi za vodu. Jučer sam doma okrenuo nebo i zemlju i svu svoju furdu, u potrazi za takvom spojnicom različitih dimenzija cijevi za vodu pod pritiskom. Uspio sam danas kupiti i zaista sam zadovoljan. (Budem spojio cca 70 m šlaufa na vodovod i razvlačio po goricama, da zalijevamo mlade trse itd.) 🤗👌
Imao sam danas namjeru pošpricati svoje voćke na dvorištu, pa odmah i na dvorištu kod oca, ali vani je sunce, a hladno i vjetar ponovo puše kao sam vrag. Čak smo namjeravali poslije toga otiči u gorice, povezati lucnjeve i pošpricati ih, ali ovo je ludo vrijeme vani...
Idem ja u zamjenske aktivnosti, dok vjetar ne prestane...
Svima Vam želim ugodan, lijep i uspješan dan.