• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,870
Od 0.5l su flaše.

Pola litre po uzorku u prozirnoj ambalaži. Pokušali smo standardizirati ambalažu ali zbog velikog broja uzoraka iz drugih općina/županija smo odustali.

Iako mnogi donesu dodatnu bocu da odmah odbor za primanje uzoraka isproba pa često odbor nastavi zaprimati rakije i poslje dogovorenog vremena 😂.

Stručna komisija dolazi za 8 dana ako me pamćenje dobro služi i onda udri po ocjenjivanju..

Suradnja prehrambeno tehnološkog i poljoprivrednog fakulteta, Savjetodavne sluzbe i županijskog laboratorija. Za novce naravno svi surađuju veselo i sretno 🤣🤣😁

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,870
Kako skuplja?

Evo uzorci se predaju pod rednim brojem. I jedino odbor za preuzimanje uzoraka ima popis imena pod rednim brojevima.

Ni komisija ni laboratorij nemaju pristup tome.

tonci

Član
Tu od
2 Tra 2015
Poruka
48
Kad se ima cijeli dan pred sobom. Prije podne ljestve, pa onda nešta u grad.Pa onda poslje podne utovar trupca, hehe, i onda još da se odmore živci, drška za čekić. I onda je kičma rekla dosta je .....meni se cini da

Kad se ima cijeli dan pred sobom. Prije podne ljestve, pa onda nešta u grad.Pa onda poslje podne utovar trupca, hehe, i onda još da se odmore živci, drška za čekić. I onda je kičma rekla dosta je ......
Meni se cini da astra oce skinut s trona golfa 2 i postat veca legenda od njega.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,730
Da, vozi se svašta u njoj, praktična je, peta vrata, djeljiva zadnja klupa.....
Navečer sam utovario "trupac" pa sam podkloco zadnji kraj da nebi stradale opruge, čuva se....

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Danas :
IMG_20230517_105540.jpg
IMG_20230517_113332.jpg
A onda šlag na tortu, za kraj dana:
IMG_20230517_182745.jpg
@MUHA ovom sam starcu, u svega 5 min udahnuo život, a kolegi to nije uspijevalo od kraja rujna prošle godine. Danas je popizdio i pozvao me, sav sluđen, na kraju smo duže pili njegovo jako fino vino nego "popravljali". I njegova je supruga "odahnula" više joj dragi ne bude radi njega nervozan i ludio 🥳😜🤓🤣.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh