• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,870
A jesam se sad namlatio s kosom 😂... Nisam ju jedno 5 godina sigurno uzeo u ruke...

Ali mogu reći da je za koprive bolja i brža id bilo kojeg trimera..

Al piriku baš i ne voli..

Istini za volju ne znam ju ni otkovat ni naostrit kako treba 🤣

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
U našoj županiji se ponovo aktiviralo više klizišta, neka su "registrirana" a neka nisu. Na žalost mojih susjeda u goricama, ponovo su se njihove parcele nešto malo odsklizale :cry: :unsure:, tome kao da nema kraja.
IMG_20230519_151416.jpg
Ovo je na parceli od moje sestrične i njezinog supruga, četvrta parcela od mene. Kad se donji dio brijega, ovih kišnih dana, malo odsklizao, došlo je do vađenja i rušenja početnih stupova i podupora, na donjem dijelu njihove parcele. Završeci žica imaju opruge, sve to nije pomoglo nego su stupovi počupani iz korijena.
IMG_20230519_151440.jpg Desno je peta parcela od moje. Vidi se kako je zemlja pukla i to preko čak 6 susjeda. Takve su pukotine, rasjedi na svakih dvadesetak metara, dalje prema dolje, prema šumi, svim susjedima. :cry:
IMG_20230519_151636.jpg
Ovo sam fotografirao na petoj parceli od mene. Ljudi su imali posađen mladi trs, vidi se između desnog kraja polegnutog kolčeka, a ovaj se kolček, koji kao stoji, našao točno u raspuklini, rasjedu.
Vidjeli smo danas te susjede da su bili i obilazili te vinograde, na žalost, priroda je pomaknula svoje granice.

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Ja sam danas kosio, flaksao, špricao i između ostalog ustanovio da jedan srndač jako obožava brusitisvoje rogove na moje friško posađene voćke :cry::
IMG_20230519_154616.jpg
Ogulio je baš svu koru. Prije su mi zečevi pojeli skoro desetak mladih trsova, sav se vrag izgleda ženi po mojem, a niti vrag se ne događa u susjedovom neredu i đungli, čak ju ne vidi ni komunalni redar 💥⚡☄️sini munju vudri grome...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Kaj buš dal za kotizaciju i 20 litri benge, sramota bi bila tam voziti se na pogonsko gorivo za kuhanje?

Autič imamo, samo ga sutra malo pogurtnamo i zavarimo prednju haubu, pilota sa opremom imamo, vučnu imamo šajbe za čas operemo i usput odvalimo retrovizore i lampe.... sve imamo osim zadnjih kočnica jer smo danas negde lajtung odvalili, ručna radi.
Mada, nigde se ne spominju kočnice u pravilima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh