• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,723
Kaj buš dal za kotizaciju i 20 litri benge, sramota bi bila tam voziti se na pogonsko gorivo za kuhanje?

Autič imamo, samo ga sutra malo pogurtnamo i zavarimo prednju haubu, pilota sa opremom imamo, vučnu imamo šajbe za čas operemo i usput odvalimo retrovizore i lampe.... sve imamo osim zadnjih kočnica jer smo danas negde lajtung odvalili, ručna radi.
Mada, nigde se ne spominju kočnice u pravilima
Svi dogovori otpadaju.
Nije izdržala trening, negde smo izgubili klipnjaču :unsure:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Za šumu taman....

Dobra reklama..na slici ravna i rebrasta ploča a zapravo je samo jedna.

Koliko para?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,583
Propan-butan ima kojekakvih sranja osim navedenog u svojoj formuli i da mi se to hvata/taloži na komade, šnicle...danke schen!
Dakle, treba dokinuti paljenje pajceka nakon šurenja. :unsure: A tek sam prije koju godinu počel. :(
Nadam se da je zemni zdraviji. Za sad sam još živ. ;)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Dakle, treba dokinuti paljenje pajceka nakon šurenja. :unsure: A tek sam prije koju godinu počel. :(
Nadam se da je zemni zdraviji. Za sad sam još živ. ;)
Koliko pojedeš te kožice?
Zašto nikad nisi podjelio iskustvo i zamke?
Ja se spremam odavna..a onda opet ta
kočnica tradixija

Propan-butan ima kojekakvih sranja osim navedenog u svojoj formuli i da mi se to hvata/taloži na komade, šnicle...danke schen!
Ne peče se na plinu..plinom se zagrijava ploča

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,833
1. Ajd malo pogledajte što se sve nudi uz taj roštilj. Ima mreža na koju se stavlja meso i onda direkt na plin.
2. Pogledajte dno sa vanjske strane posude koja se grije na p-b plinu!
To treba izbjegavati jedino ako plin zagrijava ploču!

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Lee ti se šališ😳🤠
Ja sam imal ovakvog koji je broj 1,sad bi kupil sličnog tome.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh