Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 10,224
Aa, hvala Bogu da jos postoji takvih lokacija. Nesto za domace ljude. Tu bih se zaista osjecao ugodno, medu svojima. Ima negdje otocic ili uvala, na njoj kao mali ducancic, postoji frizider, maksimum 40 do 50 ljudi je tamo u spici sezone. Dodes, uzmes si pivo, sok... Novce ostavis u prostoru za to, uzmes si kusur. Sve stima u cent. Sad, kako bi porezna na to gledala, u sustini to nije bitno. Jako lijep nacin i pristup. Kolega rekao ime,ali zaboravio sam. Ionako sam vise za rijecni odmor blizu dvora.🍻U prolazu smo vidjeli da je ekipa zakurila roštilj u vodi, oko špule je krenulo okupljanje, možda se odnekud spukne i harmonika, baš kao i prošloga ljeta, ma neka se ljudi raduju 🎶
View attachment 62264
Ja se trudim da govorim istinu, možda mi se ponekad i omakne ali tu me navek ufate...kak budemo znali da ne lažeš?
Samo alternator je otkazal poslušnost ali me drlja ni ovaj put nije ostavila na cesti.Tolko lampici, a božić je još daleko 🤭😅
Hahah rundu pišem na zid v radioni, dok rešimo onda prekrižim 🍻😎
Je bilo kaj ljudi? Čula se neka muzika ve popolne/ podvečer. A prijepolne bil lov na labuđe pero. Tradicionalna utrka z dravskim čonima..
Sastavil sam ga sa za drugom četkicom jer mi je jučer auto trebal.