Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
To si našao odbačenu kutiju.
Nije problem trošiti kad se ima..ne osjeti seJel možda ko kaj primejtil kak je na moru sve poskupelo? 🤕😳
Inače 20 dana mora se zguralo sa 1000€ a sad tih istih 20 dana teško da se zgura sa 3000€. Osjeti se razlika.
Nekad se pazilo i na tvrdoću četkica!,....
Vreme bu pokazalo jel sam u pravu, a sad idem skoknuti u dučan po drugi prsten, baš me zanima kaj bu on rekel.
Ne razumijem?Kožica šeta a prsten ne laufa ili je ekcentričan..bem te
A da, čiste grafitne su išle na nekaj, a one kaj su imale bakra u sebi na nekaj drugo.Nekad se pazilo i na tvrdoću četkica!
Ne sjećam se više koja je išla na koji bakar!
Ova me rečenica navela na moj komentar. Ja sam mislio da prsteni šetaju, klize po osovini rotora, a ti si sad pretpostavljam napisao da su ovalni, ekscentrični pa ta četkica jako hoda "gore, dokhe" . 🤔 Gledal sam ponovo tvoje slike, da feder je skureni, to znači da žica nije vodila struju nego on, a on je višestruko slabiji vodić pa se jako grijao. E sad, toliko o teoriji forumaša "puknutog" kak je na pobudi struja rotora kroz diodu 1 A. Da je tak mala ne bi se feder užaril, ausglidal i uništio.Primjetil sam da klizi prsteni šetaju malo gore dole.
Upravo tak, htel sam reči da su ekscentrični pa je zato možda žica izgorjela.Ova me rečenica navela na moj komentar. Ja sam mislio da prsteni šetaju, klize po osovini rotora, a ti si sad pretpostavljam napisao da su ovalni, ekscentrični pa ta četkica jako hoda "gore, dokhe" . 🤔 Gledal sam ponovo tvoje slike, da feder je skureni, to znači da žica nije vodila struju nego on, a on je višestruko slabiji vodić pa se jako grijao.
Upravo sam kupil par komada prstenova. Ovaj skroz dole je ovaj excentrični. Bumo vidli kakvi budu ovi drugi.Grafitne četkice na dinamo, bakrene na anlaser, alternator ima u sebi kompromis, gemišt, ferbakreni grafit,
Kaj sve potrebno, sad sam tak srdit da bum još barem tri komada složil od ovoga kaj imam na raspolaganju .Ma nije strašno kad več sve potrebno imaš na stolu
Kad bus kupil veci brod, bu se jos vise osetilo.Ma je, itekak se oseti, kak je da je osjeti se.