• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,741
Jutros sam rekao, jednom, po kilometrima dosta dalekom mi poznaniku - "hvala", zato što mi je pomogao napraviti nešto - što meni ovaj put nije uspjevalo iz više pokušaja - ama baš nikako.
Božić je i Štefanje, ali on se odmah potrudio da mi udovolji i razveselio me.
Iza toga sam s istinskim veseljem "onako, sam sebi" mogao i nazdraviti činjenicu pa dogodilo se "to" prije točno 14 godina.
Neobični je to, pa zato ni nema potrebe da ga obrazlažem, ali meni "što dalje - to sve draži" taj moj jubilej.
"Taj" spomenuti, namjerno ne imenovani poznanik je upoznat s pozadinom i detaljima i rado mi je odmah pomogao.
Jedino mi nije drago što "godine idu, lete ko minute..."

A eto večeras sam se prisjetio i nekih drugih, jednako lijepih uspomena:
Do malo prije sam mijenjao CD-e i DVD-e sa fotografijama i filmovima, nastalim unazad 20 godina. Dokazuju da smo ja i brojni prijatelji ne samo bili mlađi, nego i ludi. Gledao sam kako smo se upustili u osnivanje natjecateljskog auto kluba, kako smo izrađivali prve, pa sve bolje i sve konkurentnije trkače aute. Gledao sam kako smo izgradili autodrom, gledao sam stotine i stotine lica u publici, domačih ljudi, znatiželjnika, lokalnih političara, ali i zaista "strašnih" majstora, stručnjaka, znalaca, koji su jednako tako radili prekrasne trkače aute, u svojim garažama, na ovim našim prostorima, bez nekih velikih novaca. Amerikanci bi o tome snimali filmove, mi te naše uspomene držimo na CD-eima i DVD-ima u kutijama za cipele i u več pomalo ofucanim albumima sa slikama, koje su do sad prelistale nebrojene ruke, naših prijatelja i poznanika.

Danas, na Štefanje sam poslije čestitarenja mojim Štefima i Stjepanima, namjerno malo bio predan i zaokupljen takvim mojim i našim uspomenama.

(I supruga je prokomentirala poneku od fotografija, gledajuči na monitor, onako - preko ramena, zapravo zatečeni smo koliko nam več nedostaju brojna lica "iz tih naših druženja i aktivnosti", previše ih više nema, za tih dvadesetak godina od početka utrkivanja i svega toga.)
"godine idu, lete ko minute..."

Priloženu sliku sam sad očajno nekvalitetno s mobitelom fotografirao u klasičnom albumu, na njoj je jurcanje dvojice mojih kolega kroz "lakat zavoj", prvi probni krug njihove vožnje, prvog dana dok smo trasirali našu trkaču stazu...
 

Prilozi

  • 1. put na lakat zavoju.jpg
    1. put na lakat zavoju.jpg
    34.6 KB · Pregleda: 22
  • Like
Reactions: ZJ

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
8,884
Ja sam koji kilometar zračne linije od epicentra, koji je bio negdje Pertinja - Sisak!
Čitam: Trajalo je možda 15-20 sekundi!
Je Q!
Nisam stigao pobjeći od računala, bilo gotovo za možda 5 sekundi!
 

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,543
taman mislio da je žena odlučila skočit na mene, a kad tam niš...skoro nas hitilo s kreveta...
 

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,705
Moraju se svi novinari dogovorit gdje je makraju epicentar bil, u Sisku , Petrinji ili u Pokupskom. Trajalo je oko 15 -20 sekundi samo prvih par sekundi je bilo jako a kasnije laganije.
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh