Ima nas više takvih, doduše ne radim do 2-3 ujutro, posao u mojoj struci je bilo teško naći, nažalost takva su danas vremena, na kraju mogu biti i sretan što zarađujem, kad pogledam oko sebe koliko ljudi je bez posla, a kaj se tiče diplome, ne treba nikada žaliti za tim, papir bude ostao za sva vremena i nikad ne znaš, možda ti danas sutra zatreba.Imam ja magisterij, pa znam delati do 2-3 ujutro..... I to posel koji nema veze sa strukom
A što bi mi rekli kaj radimo u 3 smjeneDok normalani ljudi doma glade žene po riti, obični fizički radnik mora delat.
Al to je tak kad nemaš škole, nemaš fakulteta, nemaš magisterij, nemaš doktorat, ili neznam kaj.
Nisi neki inžinjer, nisi direktor,već si OFR.
Stari mi je uvjek trubil da moram u školu, a meni bilo ljepše oko škole.
Još malo pa doma spat.
Moreš kaj prespavati bar ponoći na poslu?A što bi mi rekli kaj radimo u 3 smjene
Nije za javnostMoreš kaj prespavati bar ponoći na poslu?
Nekad se moglo🤭
Eee da ja bar mogu. Meni proizvodnja radi kak po danu tak I po noći. Neznam jel sam u 8 godina možda na stolcu dremnul sve skupa 5 sati sve te godine😅Moreš kaj prespavati bar ponoći na poslu?
Nekad se moglo🤭
A znam, sve zavisi od posla do posla, od prijatelja stari dela već 30 i nekaj let noćne, i veli čim dojde na posel odma ide spat, a kad zaspi ujutro još si piše par vur prekovremeni 🤭nebi mjenjal posel za niš na svetu.Eee da ja bar mogu. Meni proizvodnja radi kak po danu tak I po noći. Neznam jel sam u 8 godina možda na stolcu dremnul sve skupa 5 sati sve te godine😅
prijatel ako si za zamjenu nudim ti Persil za to malo faxa (može kila za kilu, ali sam spreman dati i nekaj pride)Tak je, ja napeimjer nemam nikakve škole, imam dva razreda pučke škole, 3 osnovne, 1 razred srednje, pa nekaj malo faxa, i kad pogledam imam sve a nemam niš 🙂