• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Ja također koristim šljivu za dimljenje mesa. Do sada mi se pokazala kao najbolja opcija.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Za vrbu ne znam, ja ju nisam nikad koristio, a šljiva se kod nas koristila još i za vrijeme naših djedova i pradjedova, vjerojatno su znali zbog čega ju koriste, nije bez razloga.

Posljednje uređivanje:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
@mtd001 pretpostavljam da šljiva nije bila špricana pa nebi bilo loše da si zdravije komade ostaviš za meso dimiti. Daje dobar šmek i boju... Dodajem je grabu ili bukvi kojom dimim.
Naravno da nije špricana,budem ju ostavio

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Jučer su me dva rođaka došli pitati da im napravim novu el. instalaciju na traktor Štajer 😖🤔 pa koji vrag nedavno sam gledao taj vaš traktor instalacija vam je super. Daj dođite sutra s traktorom samo da to vidim. 🤔.
Došao je danas. Labav spoj na jednom osiguraču i žmigavci malo rade malo ne. 🙃👌. Veli mi pa kupljena je nova pločica za osigurače, doma je.
Super ionako se volite igrati na traktoru zamijenite si ju, ja planiram neke svoje aktivnosti.
Non stop nešto preuređuju, dograđuju nove lampe, pa vele osigurač se tu grije 🙃😂, sele štop svjetla, čuju nepostoječe zvukove, ne rade im ne-upaljena svjetla 😂🙃.
Do neke nove njihove zgode i nezgode.
PS
Skoro mi je odnio stup od ograde, pri ulasku u dvorište, valjda imam premali ulaz cca 4 m širine 😖🤔🙃😂.
Kavica pa dalje u nove aktivnosti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Non stop nešto preuređuju, dograđuju nove lampe, pa vele osigurač se tu grije 🙃😂, sele štop svjetla, čuju nepostoječe zvukove, ne rade im ne-upaljena svjetla
Takvi su mi najjači.
Ili kad sam nekad delal, dojde po traktor i pita struja dela, ja velim nemam pojma, ja sam spojil kak je bilo.
Probamo i normalno da ne dela, znal je on, zato je i pital.
A kaj sad, bum pogledal, lampa dole a unutra sijalice nema....

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Takvi su mi najjači.
Ili kad sam nekad delal, dojde po traktor i pita struja dela, ja velim nemam pojma, ja sam spojil kak je bilo.
Probamo i normalno da ne dela, znal je on, zato je i pital.
A kaj sad, bum pogledal, lampa dole a unutra sijalice nema....
I ti uzmeš sijalicu i staviš mu u lampu,hehe.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh