• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Opralo pikse
Treba upozoriti vozača da obavezno prijavi svako doljevanje vode. Propuštaju modine

Sad tek vidim da je eew motor
Pa kaj se stvarno tak puno naradio?
Imao mi je prijatelj takvog s 1600 000 km
Bio je pod šubodenu 1000 000 km
Ikad ga prodao išo kamion skroz ok.
Ja imam još 2 takva ali sa 800 000 km

Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ovaj ima oko 800000tkm.
Ja neznam jel gori motor od mercedesa ili neoplan taj. Ili ti ga MAN. Nema pravila, al volvo i scania su ipak klasu i više od svih.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
S ovim euro 6 su jako zeznuli u manu.
Ja prelazim s mana na scanije 410
Te su mi se dosta dobre pokazale i puno manja potrošnja od Volva.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Scania ima manu i to jako veliku, ali skoro svaka da turbina rikne, ali skoro svaka. I to prije 600000 hiljada,R450 i R500 a mi sa volvima nemamo problema nikakvih. Najveći potrošač je, ali i vozi.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Te 450; i 500 imaju varijabilne turbine
Cjena im je cca 3000 eura plus ruke
To im je mana
Ove 410 imaju običnu turbinu cca 1300 eura
Pa nije tak veliki trošak kolko je ušteda na gorivu.
Mi ne vučeno velike terete pa je dosta jaka

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,915
Traktor došao sa servisa, opran čist i čeka registraciju pa da ne bude u bašči jer ću ga zablatiti, a u voćnjaku posao završio pa ga parkirao ispred kuće na javni parking.

Ja stvarno više ne znam šta si ljudi umišljaju.

Kom je palo na pamet uopće da se registriran traktor ne smije parkirati na javnom parkingu?
IMG_20220923_123952.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Bum se raspital!
I ovaj je dugo godina bio u šturcu, ali kolega im vremena, a ne i love pa je krenuo sam brati.
Inače ima oko 60% manje kukuruze nego prošle godine,

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Prije otprilike sat vremena sam se sa suprugom vozio doma. Bili smo na cca 30 m do kuće mojih krsnih kumova i kojih 50 m do kuće njezinog radnog kolege s posla. Samo je ta činjenica i moja supruga, spriječila da jedan nadobudni traktorista i njegov još bolje nadobudni suvozač u kabini još sad ne leže na selskom asfaltu i traže svoje zube po njemu. Trebali bi, a ne budu to nikad napravili reči ogromno hvala mojoj supruzi koja me spriječila i zadržala u autu da ne izletim van i napljuskam oba dvije budaletine. Tim više što je suvozač iskočio iz traktora i počeo mlatarati rukama i prijetiti 😖🙃. Sretan je što me spriječila supruga.
Vozili su se s traktorom i beračem kukuruza, cca oko 75 cm od svojeg desnog rubnika kolnika. Meni je s desne strane graba duboka skoro 1 m i široka skoro 1 m. Ja nemam kamo, a frajeri ne uzmiču i ne skreču da se mimoiđemo. Ja im rukom mahnem pa daj idi bolje desno do rubnika, a kad ono frajer suvozač iskoči iz traktora kaj ja hočem... Sretan je što sada ima svoje zube jer je to bila ovakva situacija:
IMG_20220924_183636.jpg
Dragi moji traktoristi, sve Vas poštujem i razumijem, ali sve ima svoje granice. Meni je pred sat vremena supruga bila granica...
Plava crta na crtežu je polovica asfaltirane ceste.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh