• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
S čime si to zalotal?
Klasična lemilica i lem ili nekaj drugačije?
Ja hvala Bogu kad sam ove godine mijenjal sajlu obrtomjera na 549 nisam imal problema sa nepasanjem čak je sve solidno i sjelo nekim čudom 🤔
Co2 sam heftnul.
Mislim da lem nebi dugo vozil, mislil sam hartlotati ali mi se nije plin puštal za to malo

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Da ti je donesel 12 kom, taman bi bilo za jednu pravu Milku. ;) One po 80 ili 100 g ne priznam, a za ove od 25 g imam prerijetke zube. Sve bi ostalo med njima. 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Danas sam napokon odlućil zamjeniti ljetne zimskima, bolje da nisam
Dobro budu mene ovi arheolozi kaj su oko mene koštali. A nove Bilstein sam metnul nema ni dve leta

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Danas sam napokon odlućil zamjeniti ljetne zimskima, bolje da nisam
Dobro budu mene ovi arheolozi kaj su oko mene koštali. A nove Bilstein sam metnul nema ni dve leta

Garancija ne vozi više ili je ni nema za amortizere?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Neznam, nisam pital, a ni nebum.
Vratil bum stare koje sam sačuval jer zamjenom ionak ništ nisam dobil

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Dobro budu mene ovi arheolozi kaj su oko mene koštali.
Ja sam prije par godina najprije kupio jednu felgu, pa za čas drugu felgu za Fabiju, sve radi arheologa i dva bedaka koji su me natjerali u naše VŽ arheološke, zapuštene, cestovne, udarne grabe. 💥v grabu u asfaltu i kupuj novu prvu desnu felgu...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam prije par godina najprije kupio jednu felgu, pa za čas drugu felgu za Fabiju, sve radi arheologa i dva bedaka koji su me natjerali u naše VŽ arheološke, zapuštene, cestovne, udarne grabe. 💥v grabu u asfaltu i kupuj novu prvu desnu felgu...
Ti isti arheolozi su se preselili k nama.
Dečki dojdu kod mene svako malo na čašicu razgovora, sad u ove hladne dane malo se zgrijati na toplom....
Razgovaramo o koječemu, oni si nemogu pomoči, veži konja gde gazda kaže..... u razgovoru smo se dotaknuli i tvojeg grada. Hvale se kak su bili kod vas dve i pol godine, a kad odu (nekad) odavde kako če to biti lijep grad 🤭

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh