• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

STATUT

G

greny

Guest
Poštovani kolege po grabljama, motici i ostalim pisaćim alatom nas umjetnika. :D
Pošto smo svjedoci sve težeg položaja oko ostvarivanja svojih nekih prava i lakšeg plasmana naših proizvoda ja i nekoliko kolega smo odlučili osnovat udrugu voćara i povrćara da bi na taj način (možda) poboljšali naš nezavidni položaj.
Sad imamo malih problema oko statuta tj. kako ga napisati,znamo šta hoćemo ali kako to stavit na papir da registriramo udrugu.Stoga molimo za pomoć u vidu oglednog primjerka jednog od statuta Vas koji već jeste u nekima od udruga.
Eto toliko i zahvaljujemo unaprijed na pomoći i ko zna možda u budućnosti i nekoj poslovnoj suradnji ili udruživanju radi boljeg položaja nas voćara i povrćara.
Nadamo se pomoći i zahvaljujem u ime buduće udruge " DAR PRIRODE" !
 
J

JOSIP.1

Guest
imas nas statut Udruge proizvodjaca secerne repe vpž, na stranicama Obrisan neispravan link. inace taj jedini imam u e-obliku...
imao sam ih dosta u rukama svi su donekle slicni...

nadam se da ce ti biti od koristi, a sigurno da hoce, samo neke stvari se izmjene a sustina je ista....

i da, puno srece s osnivanjem udruge....
 
G

greny

Guest
Zahvaljujem na pomoći Josipe,nadam se da će još neko uletit pa da objedinimo sve da nam nešto nepromakne.
Još jednom zahvale od ekipe :D
 
G

greny

Guest
Pozivam poštovane članove foruma da ako jesu članovi nekih udruga voćara ili portlara da pomognu u vidu (kopije) oglednog primjerka statuta udruge.Kako sam već naveo udruga smo u osnutku .
Zahvaljujem još jednom!
 
Na vrh