Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
Ma boljeme!
Ionak na niš ne mogi utjecati!
Isto tako razmišljamMa boljeme!
Eto vidiš, nikada ne znaš sa kime i kavima se družiš.A zašto se svi boje pokazati za što i koga su glasali? Možda kada nebi bilo takvih "duplih agenata" bi bilo bolje.
Ako si protiv nečega, protiv si i aj bok, ne bojiš se javno nešto reći, ali te jedan kružić svake četvrte ili pete godine toliko opterećuje da si počeo gledati iza ramena da ti netko ne gleda šta si okružio, katastrofa. To kad slušam kod nas u prčiji od 600tinjak ljudi kako se svi trude sakriti za koga su glasali, a zna se kada su prdnuli, a ne za koga glasaju i kako se ponašaju, šta drugo nego se nasmijati.
Jedino ako se manipulira listićima, to je nešto drugo, ali budimo realni lizača HDZa i ekipe je neminovna pogotovo u Slavoniji, tako da bolje da šutimo, jer seremo, a vjerujem da i neki u ovoj temi (možda pišu, a možda samo čitaju) potajno zaokruže HDZ i Vrhovne Vođe s iste liste dok na sva zvona kritiziraju ekipu.
Anušić je dobar primjer kako ušutkati onoga tko kritizira. 🤭😂
Aj pa tako, over and out.
Ti to hočeš reči da HDZ sprečava pljačku države 🤔Zamislite da nema HDZ-a, šta bi ste tek tad radilo. Razvukli bi i opljčkali državu do kraja
krivo, krivo do bola...mislim, može te bolit, to nije krivo, nego je krivo da ne možeš na niš utjecati.Ma boljeme!
U planu je da zabrane upotrebu svih, baš svih pesticida (insekticidi, fungicidi, herbicidi). To samo EU planira, a mi sledimo njih.
A jebat ga, stara škola!Evo uvjerio sam se da čirilicu čitam bez problema, bravo ja 🥂😈