• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što se iza brda valja?

Želite li besplatno naučiti kako procijeniti gospodarske programe stranaka?

• Da

Glasova: 31 27.2%
  • Ne

Glasova: 16 14.0%
  • Znam sam procijeniti programe

Glasova: 16 14.0%
  • Ne zanima me

Glasova: 51 44.7%

• Ukupno glasača
    114
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
A kako da ljudi pospreme i pripreme hranu za životinje? Pogotovo ove godine kad je suša i treba puno više pokositi za istu količinu, on bi valjda da u tačkama se vozi. Evo još jednog primjera kad daje izjavu tko god stigne a pojma nema.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
I ja sam taman stavio link, ali on je ugledni strucnjak pa ga se pita, slusa, citira....

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
I onda se pitamo zašto se svi sprdaju sa ljudima koji nešto pokušavaju na selu da rade.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
I to osoblju koji radi alatom i na strojevima od dipl.ing do vk!

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Moguće,nisam siguran,ali poslije se prelazi na temu umjetnih gnojiva,plina ,naftu već vidimo. Mada ,Danska svinjetina je puna antibiotika, 2 u1 meso i lijek.😉

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Oduvijek to znamo, samo si nemremo pomoći.
Od 1.1. smo službeno postali punopravna kolonija.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Zašto na to gledate tak crno..i hrvati su nekoga istjerali s ovih prostora..ovako bogat i plodan sigurno nije bil pust ?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Oduvijek to znamo, samo si nemremo pomoći.
Od 1.1. smo službeno postali punopravna kolonija.
Ma ne znamo, trebali su nam novinari to izračunati i otprti oči 😖. Kaj god. Upravo sam se baš oko toga raspravljal s našim dedom / svojim ocem 😖🤓 o Bože kak mi možemo biti plitak potok... Svašta...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ma ne znamo, trebali su nam novinari to izračunati i otprti oči 😖. Kaj god. Upravo sam se baš oko toga raspravljal s našim dedom / svojim ocem 😖🤓 o Bože kak mi možemo biti plitak potok... Svašta...
Zadržat ću mišljenje za sebe.
Mnogima su vijesti i tv zamijenili glavu za razmišljanje.
Edit:
Poslušajte razmišljanje ovog mladog čovjeka:

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Svi znaju da ne valja..svi znaju kaj treba a nitko ništa ne poduzima?..to se zove licemjerje

Kaj čekate ?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Krivo pitanje.
Pravo pitanje je Kaj čekam(o)?

Ali to mnogi ne mogu shvatiti :(

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ja naprimjer čekam da naši iz udruga za zaštitu životinja dignu guzicu iz toplog ureda i krenu u ukrajinu zaustaviti rat jer i tamo osim životinja koje između ostalog i jedemo ima ljudi koji se ne plaše pucanja petardi nego čelika smrti.
Kaj ti čekaš ?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Glasujem na izborima, razgovaram s ljudima...

Za Ukrajinu me boli briga.
Namjestili su im Židova za predsjednika i sad ratuju s Rusima za američke interese... To nije moj rat, ali nas sve osiromašuje zahvaljujući dupelizačkoj politici eu ...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh