• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Štore 504 krčenje kardana

CAPO ZG

Član
Tu od
20 Kol 2013
Poruka
357
Pozdrav,

Imam problem s uključivanjem kardana u gornji položaj izbacuje valjda je nešto puklo jer se nije moglo lagano uključiti iako je spojka stisnuta krči ne ulazi bezbolno, i sad za vibrira ručica i iskočio....

Hmm koliko bi me koštalo to veselje i dali je kuplung ne ispravan pošto nije odvajao tj.na silu se uključivao....

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Uh, traktor mora širom

zdrobio se mali igličasti ležaj koji drži osovinu, a vjerojatno je i osovina pojedena.....

Kod štorca treba bit jako jako nježan s uključivanjem kardana...

mijenjao već 2 put osovinu....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Odgovor na prvo pitanje ti je: podesi razmak 1-2 stupnja na 1mm.

Za iskakanje: otšarafi 6 šarafa i skini poklopac mjenjača, pa budeš sve videl. Motor mora biti ugašen, inače bude špricalo ulje.

CAPO ZG

Član
Tu od
20 Kol 2013
Poruka
357
Hvala na pomoći i mislil sam si da bu banana...

Nema druge otvaram pa da vidimo koliko košta...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ma još nije.
Možda i nije nikaj, već samo nepodešen kuplung.

Najnoviji postovi

Na vrh