Pametan si jakoEh, eh, eh. Sad zadrži te novo kupljene dijelove, a kupi drugog gazdu i drugi traktor. 😖
Pametan si jakoEh, eh, eh. Sad zadrži te novo kupljene dijelove, a kupi drugog gazdu i drugi traktor. 😖
Evo dečko čitaj ponovo početak tvonje balade, moj odgovor i komentar.Pozdrav, @Kruno2601 događa se. Prošlo je i sad se prvo malo smiri od stresa.
Najlakše je kako ti je @MaliMravac napisao riješiti se muke, ali pitanje je da li ti to sad odjednom možeš tako...
Trebaš otkriti uzrok zašto se to dogodilo. Moguće je da je došlo do katkog spoja u automatu od anlasera, pa bi ostatak anlasera preživio. Za akumulator se budeš morao sam uvjeriti, na način da se sad odmori i on par sati. Onda ga stavi na punjač akumulatora i puni 3-4 sata. Možda bude i on preživio. Ako je kabel stradao zamijeni ga obavezno.
U strahu su uvijek velike oči, možda se može i jeftinije sad proči. Pitaj me u hodu ako bude trebalo, tu sam.
Moža masa ima loš kontakt?Pozdrav,opet ja,znači kupljen novi anlaser,akumulator,i kabel i opet isto samo škljoca,u cemu bi mogal problem biti?
Ništ..... znaš da sve probleme savjetujemo na ppI ....kaj je to nist? ?
Ja sam onda bil bedak kaj sam to pred tobom delal, ali svaka škola se plača pa sam ju ja i taj put platil.Nisam se okrunil tvojim znojem...pa i meni su bile gaće mokre
Samo sam čovjeku pomogel kad je poslal sliku, pa sam se prisetil prijašnjih dogodovština.
Nije bilo cigareta jer sam bil tak dobar u to vreme da ni pusil nisam kad sam goste imal.Ma nije bilo dve vure...no znam da je izgledalo ko vječnost.
Bila je cigareta ili dvije, jer se riješilo nakon toga.
Kad buš imal takav problem javiš se na pp..... kao i običnoJa sam mislil da se problemi rjesavaju na forumu a da se ovak caska na PP.
DAKLE, RJESENJE NA SUNCE!
Sad sam mudrijaš, hvalaMudrijas
Ah vi električari, kaj bumo sa vama?@ROADRUNNER imaš i moju podršku, budi uporan, ja si mislim "malo odmoriti"
Uglavnom, u prvom postu pomoči si bil u pravu. Trebalo je otkriti zašto se to dogodilo i od tud krenuti.Trebaš otkriti uzrok zašto se to dogodilo.
Mene nije bilo sram priznati još ni prije deset let, a gde tek danas.Vjerojatno je nekoga sram pa sute.
Nadam se da ZJ nebu postavil video prvoga pokušaja paljenja