I
Istrijan1990
Guest
Kao prvo ja se ispričavam što ovdje radim novu temu jer nisam znao gdje bih je drugdje stavio niti pod koju temu bih uputio ovo pitanje, taako da ću u potpunosti razumijeti ako mi temu budete izbrisali.. Mene zanima, dal se je tko od vas susreo sa nekim sumnjivim oglasima (mislim isključivo na traktore i poljoprivredne strojeve) na Njuškalu? Konkretno, jedan lik je imao oglas u kojem prodaje Torpedo 6006 za 900 eura i IMT 539 za 600 eura, kao jer mu je hitno, onda gledam oglas piše Karlovac, a ispod piše Istarska županija (ne postoji niti jedan Karlovac u Istarskoj županiji niti kao selo niti kao gradić, u to sam siguran jer sam iz Istre). To mi je sve bilo sumnjivo, pa probam zvat čovjeka ne javlja se.. Onda odjednom ukloni oba oglasa, to je bilo prije par mjeseci, i danas nešto tražim po Njuškalu i eto ga opet sa istim tim oglasima. U 2 mjeseca bi za 1500 eura prodao ta dva traktora i da su u derutnom stanju, a njegovi po slikama izgledaju odlično.. Mene samo zanima, što bi tu moglo biti u pitanju? Neka muljaža? Preprodaja? Ili stvarno prilika desetljeća? Jer osobno meni ne treba ni jedan ni drugi traktor jer ih imam dovoljno za svoje potrebe, ali za te pare bi ih sigurno uzeo..