Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ovršili 2ha koje je izgledalo najgore, malo zakasnio zbog duhana, što potvrđuje i vlaga od mizernih 4.3%. Prinos 5600kg odnosno 2800kg/ha, nadam se da će biti dalje bolje, izgleda ljepše i zeleniji je. Hibridi su HE144 i LE136 ali nažalost od sve strke i zbrke što u sjetvi što do sada zaboravio sam koji je gdje. Imam i još nekih 2-2.5 jutra koje sam sijao zbog štete vrana u kukuruzu, taj je zelen na max tipa postrni, ima još 3 tjedna života u sebi.
Samo da ti kažem, imao sam 136 od Pioneera i LG 479 i prošle i ove godine, i meni se taj 136 uopće nije pokazao. Ove godine isto kao i kod tebe 2,8 t/ha, prošle godine je 479 bio malo bolji, a ove godine je 479 sašio ga totalno, sve slične zemlje i agrotehnika.