• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sve o grahu

• Temu pokrenuo Miodrag40
  • Datum prvog posta

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,544
Hm. Nikad nisam prskao grah osim jednom insekticidom kad su ga smrdljivi martini htjeli utamaniti. Nikad ga nije napala plamenjača, ali zato jesu srne. Izgleda da ću morati sve staviti u ogradu
Možeš li mi reći, molim te, s kojim si insekticidom rješavao smrdljive martine?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,544
Ja sam grah sadila krajem lipnja, stavila sam mu kpk, to je toliko bujno da se dio prevrnuo, nešto malo polomilo. Sada jedna biljka drugu drži, sadila sam dva puta po dva reda koji imaju po jednu kpk, cvjeta još uvijek, ima velikih mahuna u kojima ima malih zrna, ima mahuna još bez zrna, a ima i puno maleckih još tankih veličine nekoliko centimetara. Ali skoro svaki dan navodnjavam od kako su počele vrućine. Ako ispadne dobro, imati ću previše graha za sebe.

Najnoviji postovi

Na vrh