• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tehničke upute poljoprivrednih strojeva

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
pozdrav
imali ko prirucnik od mf65 ili imt 555 zanimajo me oni bocni reduktori
poz.

Za koji te zanima prirucnik.Koliko ja znam nisu isti bocni reduktori kod tih traktora.

mladenmaso

Član
Tu od
29 Sij 2010
Poruka
274
Za koji te zanima prirucnik.Koliko ja znam nisu isti bocni reduktori kod tih traktora.

jesu isti su nije onaj 555 kako ga zovu galeb nego onaj sto je zadnji trap isti kao u mf65

sale_h

Član
Tu od
6 Lis 2011
Poruka
62
A jel neko ima radionicki prirucnik za imt 533?
U jednojtemi sam nalazio ali su stari linkovi i nemoze se skinuti.
Sigurno je neko skinuo pa ajd neka uploaduje i neka stavi link.

hema

Novi član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
8
pozzz dali mi mozete molim vas reci od cega pase alanser za MTK labin progres potrbno mi je to samo zbog paljenja posto mi spaga svara roblem imam ostecenu kicmu pa ako nije problem da mi odgovorite znaci samo da ga upali nista drugo MTK 14KS LABIN PROGRE

I

IMT

Guest
Imam za:
- traktor Štore, uključivo i kataloge dijelova.
- za berače Tornado 35, 40, 80
- prednji utovarivač SIP
- špricu Agromehanika
- proizvode Gramip-a
- za proizvode fime Gorenje Muta, gotovo sve
- ...
No sve je u papiru, pa ako nekome treba, mogu scanirati dio po dio.

Pozdrav kolega,

Komšija mi ima motokultivator Labin Progres. Trenutno je pronašao prikolicu od Muta gorenje sa kardanom. Zanima ga da li odgovara odnos kardana i diferencijala sa labina na prikolicu muta gorenje. Vidim da imaš tehničke podatke od muta gorenje pa ako ti nije problem da mi pošalješ na e-mail ili postaviš na forum. U tehničkim podacima od labina piše da je odnos kardana i diferencijala 1:4,1. Hvala unaprijed.

sbor

Novi član
Tu od
15 Stu 2011
Poruka
4
Megaupload ne radi više, a ja tražim uputstvo za sijačicu OLT GAMA 14. Ima možda ko od vas na računalu?

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
šta ti treba,pošalji na pp ili ti poslikam iz knjige pa stavim ovdje naknadno ili pitaj na 095, 567 78 38

Najnoviji postovi

Na vrh