Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ma nema tu nikakve mudrosti, vidim na slici da ga možeš pomicat lijevo-desno.
Dok je u pogonu nemaš šta dirat oko njega kao i kod svakog drugog stroja.
Čini mi se da sa ovim možeš ić i u rikverc jer ima skije cijelom dužinom. Na njima vjerojatno postoji mogućnost podešavanja visine košnje.
Održavanje je jednostavno; nakon rada ga očistit od trave i zemlje da se ne zadržava vlaga i da ne hrđa.
Pregledat noževe i po potrebi ih poravnat ak se savinu i nabrusit ih prije sljedeće upotrebe.
Eventualno svakih par godina promijenit ulje u reduktoru, ovisi kolko se radi godišnje sa njime.
Optimalno je da na kardanu imaš cca 540 okr. ,da bi on idealno radio.
Eto, ne znam šta bi drugo još trebalo pripazit.
Server Error
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
A čuj, 15LD400 je koštal oko 8+t kn, a po momentu je slabiji od mojeg.
KM186 je bil oko 3000kn, a ovaj moj me koštal nešto više.
Draži mi je jer je OHC i ima remen
Može pitanje, iman Renault Aresa 550 rz, 2000 godina i na njegovem satu piše 50km/h i nakon toga još traktor ima malo okretaja ali kada mjerim s gps kada traktor dođe do 50km/h na gps-u je 40km/h. Sada mene zanima, zašto taj sat kaže krivo, di je problem, gume, sat nije njegov ili?
Ne brini se. Ne moro biti ništa od navedenog nego sve normalno. Brzinomjeri od automobila također odstupaju. Jedino ne smije odstupati u minus, od viška glava ne boli.