• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tehnički muzej Bistra- slike

IMT555

Član
Tu od
11 Srp 2013
Poruka
825
Super slike, di je to?

Kolko vidim stvarno je super i moram to posijetiti.
 

tine

Dobro znana faca
Premium
Tu od
10 Pro 2006
Poruka
855
To je link muzeja.

Tu je i odelenja sa poljoprivredom, koje abarth nažalost nije slikao (ili posjetio?) sve je u velikom starom samostanu, u okolini Vrhnike, 10 minuta po AC od Ljubljane prema Primorskoj (Italiji, Istri, Trstu, Rijeci...)
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Baš sam htel pitati dal su u tom muzeju stari Titovi automobili :)
 

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,903
vrhunski. ja sam svojevremeno pokušao pokrenuti neku inicijativu s ciljem otvaranja poljoprivredno-tehničkog muzeja u đakovu. dobio sam na raspolaganje kompleks prve hrvatske mljekara i maslarne s kraja 19-og stoljeća, ali u strašno derutnom stanju. jedini razlog što sam to uspio dobiti je zato što je u privatnom vlasništvu. inače ništa na državnoj razini. ali, sad idem u drugom smjeru. doma dovlačim buduće eksponate, pa kad se uspije srediti zgrada, samo uselit stvari :) jedino me strah da se prije toga ne uruši zbog neodržavanja.
što hoću reći, ako imate nešto za što mislite da bi moglo u muzej, slobodno javite, bez obzira na stanje ;)
 

Najnoviji postovi

Na vrh