bornakutina
Aktivni član
- Tu od
- 5 Tra 2010
- Poruka
- 1,194
Temperatura vode za surenje odojaka. Zanima me za odojke do 40 kila koja ide temperatura vode? Za svinje ide oko 82 stupnja!
Temperatura vode za surenje odojaka. Zanima me za odojke do 40 kila koja ide temperatura vode? Za svinje ide oko 82 stupnja!
Temperatura mora bti u proporciji s vremenom umočenog bezživotnog tjela mlade svinje ..
To dolazi od gravitacijske konstante , bla,bla,bla :lol:
Ne valja gladnog nahraniti , nego naučiti loviti ribu .Znao si da ces nas zainteresirati, pa nas sad drzis u neizvjesnosti, sad mi kontamo kako sto, ali do iduceg klanja cemo skontati, a ovo za za bozic je vec rijeseno, na raznju sutra ide u pecenjaru,.
Kako ti to powershifta rešektiraš? :weedman: Bilo bi bolje da ga respektiraš. rayer:Ne valja gladnog nahraniti , nego naučiti loviti ribu .
Ima i kineska na tu temu
Ako ne znaš, trebaš pitati; ako ne znaš kako, trebaš naučiti
Ti si jedan od rijetkih koji to razumije ,i zato imaš moj rešekt rayer:.
Dosta mojih postova je tako usmjereno i koncipirano ,samo kaj čudaci to zovu provociranje ..kaj im ja mogu .
On je bosanac , shvatiće rayer:Kako ti to powershifta rešektiraš? :weedman: Bilo bi bolje da ga respektiraš. rayer:
On je bosanac , shvatiće rayer:
nama naprosto prsti ne stignu napisati koliko brzo mislimo, niti jezik reci, ali se ipka razumijemo