• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Torpedo TD 7506

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,141
Pa, znaš da struja i voda...a pogotovo "voda" z lagva, ne idu skupa ;)

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
326
poz,,hvala svima,,
a da,pricali smo vec o grijacu,,
mene vise zanimalo jel stvarno danas covjek ne moze nista kupiti da valja,,
eto ako novi grijac propusta naftu,
onda ga j...
probat cu staviti nekakvu pipu na ti cjevcicu sto ide od boce,,
pa da tako ostane,kad sam vec slozio
:ppozdrav:
Pa koliko koštaju - toliko i vrijede. Nekada je popravak traktora bio skup sport (a i danas je, za neke renomirane marke), dok su danas dijelovi postali prilično jeftini - ali kvaliteta je još više pala. Treba razumjeti i trgovce kada imaš dva ista dijela na polici a jedan je triput skuplji - to neće nitko kupiti, svi redom biraju ovaj triput jeftiniji. Da imaju samo skupe dijelove u dućanu nitko od kupaca im ne bi ulazio u trgovinu. Tako sam ja kupio u jednoj trgovini lopatice za razbacivač gnojiva, posebno tvrde (orginalne, za amazone rasipač) čovijek mi je dao maksimalni popust jer su mu godinama stajale na polici, naručili za nekog a kad je ovaj vidio cijenu - odustao odmah. I sa tim popustom bile su papreno skupe ali evo ih na rasipaču, prije njih sam mijenjao lopatice svakih 2-3 godine a ove su barem 5 godina gore i ne pozna se na njima da su radile. Ako ovako nastave - rasipač će daleko prije pojesti hrđa, nego se na njima bude poznalo da su radile. I da, sa tim popusom su bile više od duplo skuplje od običnih. Ali dugoročno gledano - isplate se.

Najnoviji postovi

Na vrh