• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Torpedo tx 55

peter1995

Novi član
Tu od
25 Tra 2015
Poruka
8
Pozdrav svima!
Moje ime je Peter i dolazim iz, Slovenije. Kod kuče imam za renovirati deutza tx 55. U kvaru je mjenjač i sprednji pogon . Trebao bi imati katalog rezervnih dijelova ako se ga dobi nekdje? Puno vam hvala za pomoč.
 

sajko

Novi član
Tu od
5 Sij 2021
Poruka
2
Pozdrav forumaši!
Imam Torpedo TX55 sa prednjom vučom več par godina, al sad je došlo vreme da ga treba malo sredit. Ništa tako strašno, izbacuje mi iz 1 brzine , hidraulika mu je malo slaba i vječiti problem sa kočnicama. Tražim svugde katalog rezervnih djelova, a nema ga nigde na netu. Ako bi se mogao dobit, bio bih zahvalan?!
Pozdrav
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,625
Može poslužiti za motor, ali getribe su potpuno drugačije.
 

sajko

Novi član
Tu od
5 Sij 2021
Poruka
2
Hvala, al mi več poslao Peter1995 baš za 55-icu. Svejedno hvala na brizi.
 

Najnoviji postovi

Na vrh