• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tov junadi

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,585
Jel to holštjn il sta križano,,,
samo da pitam gdje ide dalje,,, nije valjda ovakav u prodaju,,, a da ti nedajbože kupuješ meso mlade junetine u Lidlu il Konzumu il u Plodinama,,,a nedo ti bog,,

Case4220

Dobro znana faca
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
308
Obim u grudnom košu,,se izmjeri ,trakom,,, tu traku u centimetrima mi zovemo mezban,,,, mjeri se odmah iza prednjih nogu,,i da june staji u normalnom položaju,,,i poslije ima tabela,,, gdje se otprilike očita kilaža žive vage
Daj mi sliku objavi ovdje

Case4220

Dobro znana faca
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
308
Kolika je površina za junad, i koliko ih unutra?
Zanimljivo mi je pogledat ovako videa da vidim kako drugi rade, svašta se da naučit.
Imaju dva boksa 5x5 , al su zasad u jednom da ne divljaju previse, poslije cu ih pustit da budu slobodni u oba ako me razumijes, samo otvorit ogradu i imaju 10x10 i kad cistim zatvorim ih samo u jedan boks i kad ocistim u drugi dok se i taj ocisti i opet pustim, e to je u planu radit , ovo je prva tura kod mene 😁😁🍻🍻
10komada ima

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,286
Dobro se čuvaj dok čistiš ovako među njima.
Kod nas je puno ljudi nastradalo dok su čistili pa su ih bikovi napali.

Najnoviji postovi

Na vrh