josip123 kaže:ni ja nikada nisam čuo za te gume.gdje si provjeravao cijen tih guma,možeš li meni provjeriti cijenu guma 600/65 R38,
650/75 R32 i 480/65 R28 :?:
dobro si ocijenio da si nismo blizu.hvala na informaciji.maiky kaže:josip123 kaže:ni ja nikada nisam čuo za te gume.gdje si provjeravao cijen tih guma,možeš li meni provjeriti cijenu guma 600/65 R38,
650/75 R32 i 480/65 R28 :?:
kod jednog lokalnog vulkanizera (Istra Kanfanar) sad ne vijerujem da ti je blizu.
probaj Robni centar križevci (iako ovaj moj je jeftiniji u nekim dimenijama)
ZJ kaže:
Da su gume OK zapadalo bi ima nekaj drugo ..Ne sekiraj se ,svaka roba ima svog kupca i svoju cijenu .maiky kaže:Ma prodajem Mf 133 sa gumama 50% i svima zapada u oci da su gume poderane
Kaj se bojiš da nije vožen po štengamaZJ kaže:Radije ga prodaj s ćelavim gumama. Nikad nebi kupil friško obuven traktor.
Ma ne to.puknuti kaže:Da su gume OK zapadalo bi ima nekaj drugo ..Ne sekiraj se ,svaka roba ima svog kupca i svoju cijenu .maiky kaže:Ma prodajem Mf 133 sa gumama 50% i svima zapada u oci da su gume poderane
Kaj se bojiš da nije vožen po štengamaZJ kaže:Radije ga prodaj s ćelavim gumama. Nikad nebi kupil friško obuven traktor.