I 4-taktni motor koristi mešavinu istu kao i 2-taktniZa razliku od svih ostalih, Honda ugrađuje u svoje trimere isključivo vlastite 4-takne OHC motore. Poštovano društvo, kakvo je vaše mišljenje o toj vrsti motora u usporedbi sa klasičnim 2-taktnim strojevima. Imaju li kakvih prednosti, osim kaj ne treba mućkati gorivo sa uljem. Vrijedi li čemu ovaj model:
Honda benzinska kosa UMK 435E2 LEET
Radi se o trimeru sa 1kW, odnono 1,34Ks, a namjena bi mu kod mene bila održavanje dvjestotinjak kvadrata trave između vrta i asvaltne ulice. Adekvatan?
Ma za skuplji model kazem sto kod nas kosta 9t kn dok jeftinije nisam gledao..Možda baš i ne...pogledao sam 525rx...cijena kao i u RH
Da još malo prokomentiram trgovinu... definitivno su jeftiniji znatno više nego u RH računajući i cijenu dostave.Nude jamstvo samo godinu dana,te se u slučaju kvara pod jamstvom uređaj šalje njima o vlastitom trošku,a povratak korisniku plaćaju oni...Bas sam gledao danas malo cijene trimera van HR, Model od HQ 555fxt, 752 eura, tako da se po tim cijenama i sa mogucnosti slanja u HR opce kod nas i ne isplati kupovat, za garanciju mislim da bi trebala vrjedit i kod nas, evo link ako neko bude u buducnosti gledao.. https://www.entreprenadbutiken.com/husqvarna-bruchcutters/husqvarna-555fxt
Po brzinskom istraživanju, stranica se smatra 100posto sigurnom...server je u Švedskoj,nema prijavljenih prevara. Domena postoji 4 godine..