Pozdrav!
Guglanje po netu me dovelo kod vas na ovaj Forum i baš bi je drago da sam ga otkrio!
Naime, konačno sam financijski na ti sam sa sobom i mogu krenuti s radovima oko starih kuća na selu. Kuće se nalaze u Gorskom kotaru i svaka ima oko sebe cca 5000m2, dok se kositi može recimo 3500, znači u sumi nekih 7000m2.
Nije to jako zapušteno, ali bih želio dovesti to u red s stalnom košnjom i održavanjem da trava poprimi punu snagu...
E sad, nikad nisam kupovao trimer, radio sam samo s nekoliko njih kod prijatelja i susjeda kad im je trebala neka pomoć... tako da uopće ne znam na što paziti, što je bitno, znači apsolutno ništa.
Ako već uzimam trimer, uzeo bih nešto kvalitetnije i dugotrajnije... ne znam koliko je guglanje upalilo, ali našao sam tipa ovo
Čistač šikare HUSQVARNA 543RS i vidim da piše razvijen u Švedskoj, proizveden u Japanu - što bi valja bilo nešto kvalitetno.
Ali naglašavam, vi svi znate puno bolje i na što paziti, pa vas molim preporuke što kupiti?
Raspon cijene ne mogu reći, jer ako je za nekih 500-1000kn nešto puno bolje i kvalitetnije... uložit ću dodatni novac. Možemo reći da nekih 3000-4000 kn pa da vidim što mi preporučujete.
Hvala unaprijed!