Ja ti imam dvije FS36, jedna funkcionalna potpuno sa novim klipom i cilindrom, druga za dijelove, drage volje sve prodam jeftino...Ima li tko iskistva... Znaci imam stari stihl fs 36, klip i cilindar pasu od mtd 790... Ako kupim one kineske motore, kaj se stavljaju zamjena za mtd, da li bi pasalo...hvala
Koliko cijenite? Makar sam nasao klip i cilindarJa ti imam dvije FS36, jedna funkcionalna potpuno sa novim klipom i cilindrom, druga za dijelove, drage volje sve prodam jeftino...
700 kuna obje, samo za klip i cilindar sam dao 500 kn prije godinu dana, našao zadnji set, original Stihl....Koliko cijenite? Makar sam nasao klip i cilindar
a imam 3 posjeda na svakom se zadržim po 5-6 sati (ne znam kolko je to kvadrata, al do sad sam to rješavao sa stihl fs38 dok se nije razletila :X )Koliko imaš za kositi?
Ovog proljeća kupio FS120. Nakon 55 tice i kineskog po 500 kn, ovo je ozbilja stroj. Za ono što sam kosio 2 sata sada bez napora završim za sat vremena bez zamjene flaksa i nadopune goriva. Za kosine, bolja je varijanta sa jednom ručkom, za livadu biciklistička. Preporučam flaks 2.4 za sve trave i korove. Ja kupujem najjeftiniji i prije ga stavim u vodu. Nema potrebe za skupim, jednako se troše.Pozdrav, jel ima ko Stihl fs 120? Da mi napise malo kakva je... hvala
Poz. Pa mislim da ce biti svaka univerzalna glava bolja.. I sve imaju reducire za navoje, da ti sigurno pase na sve tipove kosilic.Gdije nabaviti glavu za flaks od alpine star 45 znaci muško M8 x125 lijevi navoj ali da je profesionalna ovu što sam kupio treba mi pola sata da ju namotam....