Ja ti imam dvije FS36, jedna funkcionalna potpuno sa novim klipom i cilindrom, druga za dijelove, drage volje sve prodam jeftino...Ima li tko iskistva... Znaci imam stari stihl fs 36, klip i cilindar pasu od mtd 790... Ako kupim one kineske motore, kaj se stavljaju zamjena za mtd, da li bi pasalo...hvala
Koliko cijenite? Makar sam nasao klip i cilindarJa ti imam dvije FS36, jedna funkcionalna potpuno sa novim klipom i cilindrom, druga za dijelove, drage volje sve prodam jeftino...
700 kuna obje, samo za klip i cilindar sam dao 500 kn prije godinu dana, našao zadnji set, original Stihl....Koliko cijenite? Makar sam nasao klip i cilindar
a imam 3 posjeda na svakom se zadržim po 5-6 sati (ne znam kolko je to kvadrata, al do sad sam to rješavao sa stihl fs38 dok se nije razletila :X )Koliko imaš za kositi?
Ovog proljeća kupio FS120. Nakon 55 tice i kineskog po 500 kn, ovo je ozbilja stroj. Za ono što sam kosio 2 sata sada bez napora završim za sat vremena bez zamjene flaksa i nadopune goriva. Za kosine, bolja je varijanta sa jednom ručkom, za livadu biciklistička. Preporučam flaks 2.4 za sve trave i korove. Ja kupujem najjeftiniji i prije ga stavim u vodu. Nema potrebe za skupim, jednako se troše.Pozdrav, jel ima ko Stihl fs 120? Da mi napise malo kakva je... hvala